Educatie

Wij bieden verschillende mogelijkheden voor zowel basisonderwijs als voortgezet onderwijs om met je klas(sen)/ groep(en) naar een voorstelling, film of educatieve activiteit in Theater het Kruispunt te komen. 

Wil jij je spreekbeurt houden over theater? Dan hebben wij een informatiepakket voor jou. 

Workshop & rondleiding

Wil je je leerlingen op een leuke en speelse manier kennis laten maken met acteren en een theater?

In een workshop gecombineerd met een rondleiding krijgen de leerlingen drie kwartier les in toneelspelen door middel van theater- en acteeroefeningen. De les wordt aangepast aan de leeftijd van de leerlingen. Vervolgens krijgen zij een exclusief kijkje achter de schermen van Theater het Kruispunt (de kleedkamers, artiestenfoyer en de theaterzaal/het podium).

  • Datum en tijd: in overleg.
  • Duur: +/- één uur
  • Geschikt voor: basisschool en middelbare school.
  • Aantal leerlingen per rondleiding: maximaal 30 leerlingen.

Meer informatie of een workshop/rondleiding boeken?
Mail naar marketing@theaterhetkruispunt.nl

(Film)voorstelling naar keuze

Wil je Theater het Kruispunt bezoeken met je klas/ groep of hele school voor een theatervoorstelling of film naar keuze? Dat is mogelijk! 

Wij denken graag met je mee bij het maken van de keuze voor een theater- of filmvoorstelling en boeken deze voor je. Een voorstelling kan worden gecombineerd met een workshop, inleiding/nagesprek of rondleiding. 

  • Datum en tijd: in overleg
  • Aantal leerlingen: in overleg
  • Kosten: afhankelijk van het aantal leerlingen en de (film)voorstelling.

Meer informatie? 
Mail naar marketing@theaterhetkruispunt.nl

CKV

Alle mooie, leuke, ontroerende en grappige voorstellingen die geschikt zijn voor CKV herken je in het programmaoverzicht aan de tag CKV. 

Moet je een voorstelling bezoeken voor een bepaald vak, zoals bijvorbeeld CKV, Nederlands of Geschiedenis? Stuur een mailtje naar marketing@theaterhetkruispunt.nl en we helpen je graag een passende voorstelling uit te zoeken!

Spreekbeurt 

Wil jij je spreekbeurt houden over theater en zit je in groep 6, 7 of 8? Download dan hier het informatiepakket. Heb je nog vragen of wil je posters/flyers/brochures uitdelen in de klas? Stuur even een mailtje naar marketing@theaterhetkruispunt.nl. Veel succes!