Openingstijden

Publieksservice

De publiekservice is telefonisch bereikbaar voor het reserveren van kaarten op dinsdag tm vrijdag tussen 10.00 en 12.30 uur op nummer 0180-615958. 

En op voorstellingsavonden één uur voorafgaand aan de voorstelling.

De publieksservicebalie in de hal van Het Kruispunt is geopend op dinsdag én vrijdag tussen 13.00 en 16.00 uur. 

 

Bereikbaarheid

Theater het Kruispunt
Middenbaan 111
2991 CS Barendrecht 

Auto
Via de A29 of de A15 neem je afslag Barendrecht. Via de A16 houd je Ring Rotterdam Zuid/ Bergen op Zoom aan en neem je vervolgens afslag Barendrecht. Theater het Kruispunt bevindt zich in het centrum (volg borden centrum oost). Gratis parkaargelegenheid vind je rondom Het Kruispunt. 

Plan je reis via Google Maps en bekijk vanAnaarBeter Hier vind je informatie over werkzaamheden aan rijkswegen & reisalternatieven.

Openbaar vervoer
Barendrecht beschikt over een NS treinstation. Hier vandaan rijden er bussen richting het Kruispunt. Je wandelt in ongeveer 15 minuten naar Theater het Kruispunt, volg de borden Centrum. 

Ook rijden er bussen vanaf station Lombardijen en Zuidplein richting Theater het Kruispunt. Kijk voor uitgebreide actuele reisinformatie op www.9292ov.nl of op www.ns.nl

Parkeren 

Je kunt gratis parkeren op het Binnenhof, tegenover Theater het Kruispunt. 
Het Binnenhof kent twee gedeeltes.

Middenbaan zijde: Aan de Middenbaan-zijde (Theater-kant) is een blauwe zone. In de blauwe zone kun je met een parkeerschijf twee uur parkeren. Dit geldt voor maandag t/m zaterdag van 09.00 uur tot 17.00 uur en op koopavond (vrijdag) tot 19.00 uur. Op vrijdag is het i.v.m. de markt niet mogelijk om van 06.00 uur tot 18.00 uur in de blauwe zone te parkeren.

Gemeentehuis zijde: Op het deel van het Binnenhof dat grenst aan het Gemeentehuis kun je zonder parkeerschijf gratis parkeren.

Invalide parkeerplaatsen:  Op de Middenbaan, tegenover de entree van Het Kruispunt zijn twee invalide parkeerplekken. Rijd hiervoor vanaf de Binnenlandse Baan de Middenbaan op.