Welkom bij Het Kruispunt

Het Kruispunt
MODERNE DYNAMISCHE LOCATIE VOOR CONGRESSEN, VERGADERINGEN EN EVENEMENTEN

Gebouw Het Kruispunt is dé dynamische culturele ontmoetingsplek voor Barendrecht en omstreken. De moderne, industriële en sfeervolle uitstraling maakt het de ideale locatie voor uw feest, evenement of zakelijke activiteit.

Wij verzorgen uiteenlopende evenementen op maat. Van bedrijfsfeesten, recepties en congressen tot schoolvoorstellingen en culturele activiteiten. Wij zijn gespecialiseerd in de creatie van bijzondere belevenissen en met onze jarenlange ervaring staan wij graag voor u klaar.

Alles onder één dak

Het Kruispunt heeft alle faciliteiten om uw (zakelijke) event, presentatie, vergadering, workshop, voorstelling, diner en/of borrel tot een groot succes te maken. 

Zo beschikken wij over:

  • Een theaterzaal/filmzaal met een capaciteit van +/- 500 personen.
  • Diverse multifunctionele ruimtes welke ideaal zijn voor o.a. workshops, vergaderingen, break-out sessies en presentaties. Door de verschuifbare wanden zijn deze ruimtes flexibel in te delen. 
  • Een trappodium. 
  • Professionele technische mogelijkheden. 
  • Het inpandige restaurant SPRUIT eten & drinken. In samenwerking met SPRUIT zorgen wij dat je event ook op culinair gebied slaagt.

Tenslotte is het Kruispunt gunstig gelegen op steenworp afstand van Rotterdam, makkelijk bereikbaar vanaf de snelweg en is ervolop gratis parkeergelegenheid.

Klik hier voor meer informatie en onze huurvoorwaarden.

Direct contact

Direct contact opnemen kan via onderstaand contactformulier of via: verhuur@theaterhetkruispunt.nl 
of telefonisch via 0180-642163 / 06-82093977. 

‘’Het moderne en open karakter van het gebouw maakt dat Het Kruispunt een fijne plek is om te zijn. SPRUIT eten en drinken is onze inpandige horecapartner en verzorgt de meest heerlijke hapjes, lunches en buffetten. Het Kruispunt is veelzijdig en veel is mogelijk, elke bijeenkomst is maatwerk."

Contactformulier

Dit veld is verplicht
Het e-mailadres is niet correct