VPRO & Dahl TV

De Proefkeuken Theatershow (8+)

Pieter Hulst, Willem Voogd e.a.
vr 28 feb 19:30
vr 28 feb ’25
19:30

Een spectaculaire en hilarische familievoorstelling

Een spectaculaire en hilarische familievoorstelling gebaseerd op de gelijknamige televisieserie die het theater binnenstebuiten keert – en waarin Pieter en Willem elke avond een nieuwe voorstelling maken.

Na tien seizoenen van De Proefkeuken op televisie maken Pieter Hulst en Willem Voogd een grootse familievoorstelling die alle theaterwetten tart. Pieter en Willem gaan op hun volledig eigen wijze een voorstelling uitvinden.

Bereid je voor op spectaculaire special effects, krankzinnige steracteurs en ongelofelijk veel lachmomenten. Voortgestuwd door hun kenmerkende humor wordt het een race tegen te klok om de voorstelling af te krijgen voor het zaallicht weer aan gaat.

Over De Proefkeuken
Nederland geniet al tien seizoen lang van De Proefkeuken waarin Pieter Hulst en Willem Voogd allerlei producten ontleden en onderzoeken ze hoe deze gemaakt worden. De VPRO-serie wordt veelvuldig gestreamd en oneindig herhaald op tv, de afleveringen zijn bij elkaar miljoenen keren bekeken.


Deze voorstelling is gemaakt voor kinderen van 8+ en ouder.  Meer informatie over de vanaf-leeftijd vind je onder onze huisregels:  Kaartverkoop | Theater het Kruispunt 

Kinderen dienen onder begeleiding van een ouder/verzorger te zijn. 

VPRO & Dahl TV

Bekijk onze thema's