Kaartverkoop

Online
Voordat u online tickets reserveert maakt u eerst een 'Theateraccount' aan. Lees hier hoe u een account aanmaakt

Heeft u al een account, dan kunt u inloggen met uw gegevens.

Bent u uw wachtwoord vergeten? Geen nood, lees hier hoe uw wachtwoord opnieuw instelt. 

Bestelt u online kaarten, dan kunt u kiezen voor betaling middels iDEAL, Creditcard, Podium Cadeaukaart de tegoedbon van Theater het Kruispunt en de Bewaar je ticketvoucher. 

Publieksservice

Onze publieksservicebalie in de hal van Het Kruispunt is geopend op dinsdag én vrijdag tussen 13.00 - 16.00 uur én op voorstellingsavonden één uur voor aanvang. 

Telefonisch is de publieksservice bereikbaar op dinsdag tm vrijdag tussen 10.00 en 12.00 uur op nummer 0180-615958. 

Heeft u urgente vragen omtrent uw kaarten/geannuleerde voorstellingen, stuur dan een mail naar service@theaterhetkruispunt.nl. Uw mail wordt zo spoedig mogelijk beantwoord. 

Service informatie

Reductie
Bezoekers vanaf 65 jaar en CJP/CKV-pashouders krijgen korting op bijna alle voorstellingen. De gereduceerde plaatsbewijzen zijn alleen geldig in combinatie met en op vertoon van de bijbehorende pas of legitimatie. Bij controle dient u deze te tonen. Groepsreservering is mogelijk bij een groot aantal voorstellingen, neem hiervoor contact op met de publieksservice via service@theaterhetkruispunt.nl / 0180- 615958.

Annuleren, ruilen of teruggeven
Kaarten kunnen tot 48 uur voor een voorstelling of film omgeruild worden voor een andere voorstelling/film of een tegoedbon. Kosten voor deze service bedragen € 3,50 per kaart bij een voorstelling en € 1,- bij een film.

Vanaf 48 uur tot 3 uur voor aanvang van een voorstelling of film kunnen kaarten worden omgeruild voor een andere voorstelling of tegoedbon, de kosten zijn dan € 5,- per kaart voor een voostelling en € 1,50 per kaart bij een film.

Neem voor het teruggeven/annuleren van kaarten contact op met de publieksservice op 0180-615958 of service@theaterhetkruispunt.nl. Kunt u ons in de periode tot 3 uur voor aanvang niet telefonisch bereiken, stuurt u ons dan een mail. Het tijdstip waarop de mail verstuurd is geldt als ingang van de annuleringsaanvraag.

De tegoedbon is geldig tot 1 jaar na afgifte. Restitutie en achteraf inleveren is niet mogelijk. 

Het is mogelijk de geldigheid van een bijna verlopen of net verlopen tegoedbon eenmalig te verlengen. Het is mogelijk de geldigheid met een half jaar te verlengen tot maximaal 1 maand na de originele verloopdatum. Kosten voor deze service bedragen € 5,-.

Het saldo van vervallen bonnen wordt als donatie aan het theater verwerkt.

Wachtlijst
Bij uitverkochte voorstellingen kunt u zich op een wachtlijst laten plaatsen. Komen er kaarten terug dan nemen wij telefonisch contact met u op.

Rolstoelgebruikers
Voor rolstoelgebruikers zijn vier speciale plaatsen in de zaal beschikbaar. Als u gebruik wilt maken van deze plaatsen, neemt u telefonisch contact op met de publieksservice, 0180-615958. Meld ook duidelijk of u een begeleider meeneemt.

Slechthorenden
Slechthorenden of gebruikers van een gehoorapparaat kunnen in de theaterzaal gebruik maken van het infrarood zendsysteem. U kunt daarvoor een speciale koptelefoon afhalen bij de publieksservice.

Verwerkingskosten
De verwerkingskosten van € 1,05 zijn in de ticketprijs verwerkt.

Pauzedrankje en garderobe
Bij alle theatervoorstellingen (m.u.v. jeugdvoorstellingen) is een pauzedrankje van € 2,60 en de bewaakte garderobe van € 1,35 bij de toegangsprijs inbegrepen.

Bij jeugdvoorstellingen en filmsvoorstellingen is alléén de bewaakte garderode à € 1,35 inbegrepen. Bij alle filmvoorstellingen is alleen de garderobe in de prijs inbegrepen.

Bij het merendeel van onze voorstellingen waar een pauze in zit werken we met pauzebuffetten, u kunt uw drankje dan in de pauze zelf pakken. 

Bonnen

Podium Cadeaukaart 
De Podium Cadeaukaart kunt u bij ons inwisselen én aanschaffen. U bepaalt zelf het bedrag dat u op de kaart wilt zetten, met een minimum van € 10,- en een maximum van € 150,-.

De Nationale Bioscoopbon
Ook De Nationale Bioscoopbon kunt u bij ons inwisselen én aanschaffen. U bepaalt zelf het bedrag dat u op de kaart wilt zetten, met een minimum van € 5,- en een maximum van € 150,-. De MaDiWoDo-bioscoopbon is niet bij ons verkrijgbaar, maar wel inwisselbaar van maandag t/m donderdag.

Tegoedbon Theater het Kruispunt
U kunt uw reservering (deels) afrekenen met tegoedbonnen die u eerder bij ons heeft gekregen. Voor de tegoedbonnen zonder geldigheidsdatum geldt de wettelijk geldigheidstermijn van 5 jaar. Bonnen uitgegeven vanaf 1 januari 2016 zijn 1 jaar geldig (de vervaldatum staat op uw tegoedbon). Het is mogelijk de geldigheid van een bijna verlopen of net verlopen tegoedbon eenmalig te verlengen. Het is mogelijk de geldigheid met een half jaar te verlengen tot maximaal 1 maand na de originele verloopdatum. Kosten voor deze service bedragen € 5,-. Het saldo van vervallen bonnen wordt als donatie aan het theater verwerkt.

Huisregels

Disclaimer
Alle gegevens op deze website zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Kennelijke fouten binden Theater het Kruispunt niet. Indien uw naam en adres bij ons bekend zijn, stellen wij u, indien mogelijk en van toepassing, vooraf op de hoogte van eventuele programmawijzigingen. Naast de huisregels gelden in Theater het Kruispunt de algemene bezoekersvoorwaarden van de VSCD, klik hier.

Minimum leeftijd theatervoorstellingen
Al onze avondvoorstellingen zijn geschikt voor iedereen vanaf 12 jaar, tenzij anders is aangegeven. Voorstellingen kunnen qua inhoud niet passend zijn voor bepaalde leeftijdscategorieën.

Bij onze jeugd-en familievoorstellingen staat een vanaf leeftijd, daarmee geeft het gezelschap/artiest aan vanaf welke leeftijd de voorstelling geschikt is. De vanaf-leeftijd moet u zien als een kijkwijzer. Net als films kunnen theatervoorstellingen qua inhoud niet passend zijn voor bepaalde leeftijdscategorieën. De vanaf-leeftijd geeft aan dat een kind van die desbetreffende leeftijd de voorstelling goed kan volgen en begrijpen, en er ook plezier aan heeft. Een live voorstelling is een heel andere en vaak intensere belevenis voor kinderen dan het volgen van een tv programma of het bekijken van een film(pje). Uiteraard zijn er verschillen tussen kinderen in dezelfde leeftijdscategorie; de één is verder in ontwikkeling als de andere. Het is aan de ouder om de juiste beslissing te maken maar daarbij wel rekening te houden met het kijkwijzeradvies.

Het is niet toegestaan om baby's bij zowel jeugd- als volwassenvoorstellingen mee te nemen. Kinderen t/m 12 jaar dienen onder begeleiding van een volwassene te zijn.

Kijkwijzer films
Kijkwijzer waarschuwt ouders en opvoeders tot welke leeftijd een televisieprogramma of film schadelijk kan zijn voor kinderen. Kijkwijzer doet dat ten eerste met het geven van een leeftijdsaanduiding: Alle Leeftijden, 6 jaar, 9 jaar, 12 jaar en 16 jaar. Daarnaast zijn er de pictogrammen die de reden van het advies aanduiden: geweld, angst, seks, discriminatie, drugs- en/of alcoholmisbruik en grof taalgebruik.

Bij films met de leeftijdgrenzen 6 jaar, 9 jaar en 12 jaar worden kinderen onder de leeftijdsgrens alleen onder begeleiding van een volwassene toegelaten

De leeftijden van Kijkwijzer zijn bedoeld als hulpmiddel en advies. In de openbare ruimte zoals bij een bioscoop en in een winkel heeft de overheid echter een wettelijk gevolg toegekend aan de leeftijdsgrenzen van Kijkwijzer. Het bioscooptoelatingsbeleid is gebaseerd op artikel 240a van het Wetboek van Strafrecht.

Onder de 16 jaar, geen toegang. Op basis van artikel 240a krijgen kinderen die jonger zijn dan 16 jaar dus geen toegang tot een bioscoopfilm met de leeftijdgrens 16. Ook niet wanneer zij door een volwassene worden begeleid. Er kan om legitimatie worden gevraagd.

Lees hier meer over de kijkwijzer.

Op tijd beginnen
Na aanvang van de voorstellingen is toegang niet meer mogelijk. Er vindt geen restitutie van het entreegeld plaats.

Fotograferen en mobiele telefoons
Het maken van foto-, video-, geluids- of filmopnamen tijdens voorstellingen in Theater het Kruispunt is niet toegestaan. Zet uw mobiele telefoon vóór aanvang van de voorstelling helemaal uit. De stil- of trilstand werkt storend op onze geluidsinstallatie.

Fotografie
Wie Theater het Kruispunt bezoekt, kan gefotografeerd worden. Deze foto's worden gemaakt door of in opdracht van Theater het Kruispunt. Deze foto's gebruiken we als verslaglegging van evenementen en kunnen gebruikt worden op onze website of social media kanalen. Wilt u niet herkenbaar op de foto's zichtbaar zijn dan kunt u dit aangeven bij één van onze medewerkers of na afloop via publiciteit@theaterhetkruispunt.nl. Wij zorgen dat de betreffende foto direct wordt verwijderd. NB, dit geldt alleen voor foto's die gemaakt worden door of in opdracht van Theater het Kruispunt. Het kan voorkomen dat andere bezoekers foto’s of filmpjes maken. Daar hebben wij geen invloed op.

Consumpties
Consumpties zijn voor aanvang van de (film)voorstelling te verkrijgen. Uw drankje mag mee de zaal in, er hangen tafeltjes waar u de consumptie op kwijt kan. 

Garderobe
De garderobe is i.v.m. de coronomaatregelen niet in gebruik. Jassen/tassen gaan mee de zaal in.

Roken
Het gehele theater is rookvrij.

Wijzigingen
Theater het Kruispunt is niet aansprakelijk voor wijzigingen in programma’s. Als een voorstelling niet doorgaat of verplaatst wordt naar een andere datum dan brengen wij u zo spoedig mogelijk op de hoogte.

Veilig naar Theater het Kruispunt

We kijken uit naar uw  komst! Gezondheid en veiligheid van onze bezoekers en medewerkers staan altijd voorop. Graag informeren we u over een aantal belangrijke zaken.

Wij volgen de richtlijnen van het RIVM en de Rijksoverheid. Tijdens de persconferentie van 14 september jl. zijn nieuwe maatregelen gepresenteerd die wij opvolgen en zo is het voor ons mogelijk om ook in de komende tijd open te blijven


Belangrijkste maatregelen 

Coronatoegangsbewijs verplicht

 • Naast uw toegangskaart voor de voorstelling, is een coronatoegangsbewijs vanaf zaterdag 25 september 2021 verplicht voor bezoekers vanaf 13 jaar. Dit bewijs krijgt u met een negatieve testuitslag, een vaccinatiebewijs of een bewijs dat u hersteld bent van corona. Voorlopig is dit bewijs verplicht tot 1 november 2021. 

 • Met ingang van zaterdag 25 september vervalt de 1,5 meter maatregel en zit er geen 1,5 meter meer tussen u en andere bezoekers in de theaterzaal.

 • Daarnaast is ook een mondkapje niet meer verplicht. Het staat u natuurlijk vrij om dit wel te dragen tijdens uw bezoek.

Hoe kunt u uw coronatoegangsbewijs maken?

1. Koop bij ons een ticket

Bekijk ons programma op deze website en bestel uw kaarten.


2. Download de CoronaCheck-app of ga naar CoronaCheck.nl

Upload 1 van de volgende 3 bewijzen in de CoronaCheck-app:

 • Vaccinatiebewijs
  Volledige coronavaccinatie. Met een Europees goedgekeurd vaccin. Vanaf zaterdag 10 juli is in Nederland een vaccinatie geldig vanaf 14 dagen nadat u volledig bent gevaccineerd. Meestal kan CoronaCheck uw vaccinatiebewijs automatisch ophalen uit de systemen van RIVM of GGD.

 • Testbewijs
  Een negatieve testuitslag van minder dan 24 uur voor de activiteit.

 • Herstelbewijs
  Bewijs dat u minder dan 6 maanden geleden hersteld bent van corona.

3. Bezoek

 • U neemt uw coronatoegangsbewijs via de CoronaCheck-app of geprint op papier mee.* Wij scannen bij de ingang de QR-code.  

 • En neem uw legitimatiebewijs mee. Uw gegevens worden vergeleken met de gegevens in het coronatoegangsbewijs.

 • Tot slot scannen wij ook uw ticket/toegangskaart tot de voorstelling.

Meer informatie
*Uitgebreide informatie hoe een coronatoegangsbewijs kan worden gemaakt met een test-, vaccinatie- of herstelbewijs staat op rijksoverheid.nl/coronabewijs-evenementen Hier staat uitgelegd hoe eea werkt in de CornaCheck-app. Een coronabewijs printen, lees hier meer. 

Informatie over de CoronaCheck-app of CoronaCheck Scanner-app staat op www.coronacheck.nl of neem contact op met de CoronaCheck helpdesk: 0800-1421 (gratis, maandag t/m zondag, 08.00 – 20.00 uur). Of stuur een e-mail naar: helpdesk@coronacheck.nl

Voor een testlocatie bezoek: www.testenvoortoegang.org


Wij benadrukken dat het om een tijdelijke maatregel gaat en wachten net als u de eerst volgende persconferentie af met nieuwe richtlijnen en informatie. 

Cookies

We maken gebruik van cookies en vergelijkbare technieken om het gebruik van de website te analyseren, om het mogelijk te maken content van derden af te beelden, zoals ook video’s, en voor verschillende andere toepassingen. Deze cookies worden ook geplaatst door derden. Door ‘akkoord’ te klikken, stemt u hiermee in. Als u niet akkoord bent, kunt u via de knop ‘Instellingen aanpassen’ uw voorkeuren opgeven. Meer informatie…

Cookies zijn nodig om de website goed te laten functioneren. Zo wordt uw winkelmandje onthouden tijdens de bestelling en kunt u inloggen op de website.

Maar cookies zijn ook nodig om de ervaring op de website te verrijken. Bijvoorbeeld media van derde partijen, zoals video's, gaan vaak gepaard met cookies. Ook houden we statistieken bij om de site doorlopend te verbeteren.

Als laatste worden cookies ook gebruikt om informatie rond onze marketing-activiteiten, zoals nieuwsbrieven en advertenties, zo efficiënt en persoonlijk mogelijk uit te kunnen uitvoeren.

Cookie instellingen