Van Hoorne Studios

Woezel & Pip

Sprookjes uit de Tovertuin (2+)
zo 3 nov
zo 3 nov ’24

Zing en dans mee op de leukste en vrolijkste liedjes van Woezel & Pip. 

De liefste hondjes Woezel en Pip komen terug naar het theater. Na het succes van onder meer de familieshows Woezel & Pip – Sing-a-Long en Woezel & Pip – Op zoek naar de Sloddervos, nemen de hondjes je mee naar een wereld vol magie en plezier. In de gloednieuwe, muzikale theatertour Woezel & Pip – Sprookjes uit de Tovertuin wordt er een écht sprookjesfeest gevierd!

Nadat de Wijze Varen heeft voorgelezen uit het bijzondere sprookjesboek, komen Woezel en Pip op een idee. Voor de verjaardag van de Wijze Varen gaan ze hem verrassen met een sprookjesoptreden. Ze duiken in de verkleedkist en bouwen een écht theater met natuurlijk een toneel en rode gordijnen. En dan wordt het tijd om te oefenen.

Alleen welk sprookje gaan ze opvoeren? Woezel, Pip, Charlie en Buurpoes hebben allemaal hun eigen favoriete sprookje. Gelukkig heeft Molletje een goed plan: ze gaan het lievelingssprookje van de Wijze Varen kiezen. Maar hoe ging dat sprookje ook alweer precies?

Zing en dans mee op de leukste en vrolijkste liedjes van Woezel & Pip. 

Van Hoorne Studios

Kom verkleed naar het sprookjesfeest en ontmoet jouw vriendjes in het écht!

Om er een echt feest van te maken vinden Woezel en Pip het heel leuk als al hun theatervriendjes verkleed naar de voorstelling komen.

Vóór en na de voorstelling kunnen alle vriendjes hun mooiste kleurwerkje maken in de foyer van het theater.

Na afloop van de voorstelling komen Woezel, Pip en hun vriendjes natuurlijk naar de foyer voor een foto en een dikke knuffel.


Deze voorstelling is gemaakt voor kinderen van 2+ en ouder.  Meer informatie over de vanaf-leeftijd vind je onder onze huisregels:  Kaartverkoop | Theater het Kruispunt 

Voor zowel kind als ouders/verzorgers is een kaartje vereist.

Bekijk onze thema's