Al 30 jaar een theater!

In seizoen 24 | 25 vieren wij 30 jaar Theater het Kruispunt. 

Toen Barendrecht nog niet meer was dan een kruising van wegen, werden afspraakjes steevast op ‘het kruispunt’ gemaakt. In 1994 vond op deze plek, waar de Barendrechtseweg en de Dorpsstraat elkaar kruisen, het eerste optreden plaats. Dertig jaar later staat hier een veelzijdig en uitnodigend theater!  

We hebben met veel passie en plezier een uitgebreid aanbod voor je samengesteld dat recht doet aan 30 jaar Theater het Kruispunt. Met bekende gezichten, maar ook jong talent en nieuwe programmering. 

We kijken uit naar een feestelijk seizoen waarin we samen met het team, onze vrijwilligers én alle artiesten een hoop culturele ervaringen mogelijk maken voor iedereen in Barendrecht en omgeving.  

 

Wie jarig is trakteert

 • Jubileumvoorstellingen
  Elke eerste maandag van de maand, als om 12.00 uur de sirenes klinken, maken we de jubileumvoorstelling van die maand bekend. Deze voorstelling is altijd in het laatste weekend van die maand te zien. Voor deze jubileumvoorstelling betaal je €30,- en je kunt dan met 2 personen naar de voorstelling.  Je hebt 24 uur lang de tijd om voor deze voorstelling met actieprijs te boeken.

 • Last minute naar het theater
  Op vertoon van je ID-kaart en/of rijbewijs aan de publieksservicebalie in de hal van Het Kruispunt betaal je op de avond van de voorstelling zelf slechts € 10,- per kaart. Deze jubileumprijs geldt voor iedereen tm 30 jaar. Mits niet uitverkocht en met uitzondering van onze films. 

Bijzonder

 • In 24 | 25 is Theater het Kruispunt één van de theaters die deelneemt aan Komt het Zien! Komt het Zien! maakt theaterbeleving live mogelijk voor mensen die blind of slechtziend zijn.

 • Met live audiodescriptie en een speciale meet & feel inleiding kun je alles volgen. Via een koptelefoon hoor je live de beeldbeschrijving van de aanwezige blindentolk en mis je niets. Zo is theater leuk voor iedereen, óók als je minder of niets ziet.

 • Donaties uit onze Vriendenclub hebben deze deelname mogelijk gemaakt. Bij de musical Ja, ik wil! op zondag 13 april is een blindentolk aanwezig. Klik hier voor meer informatie. 

Speciaal geprogrammeerd voor ons jubileum!

In seizoen 24 | 25 vind je naast bekende namen en jong talent ook bijzondere voorstellingen, speciaal geprogrammeerd voor ons 30-jarig bestaan.

Welke dat zijn, die hieronder. 
Stuk voor stuk cadeautjes wat ons betreft! 

Ook gaan we lekker naar buiten en organiseren we deze zomer weer Klapstoelkabaret en een gevarieerd programma voor de kleinste theaterliefhebbers. Meer informatie over deze zomerprogrammering volgt binnenkort. 


 • do 10 okt ’24
  20:15
  Tickets
 • vr 31 jan ’25
  20:15
  Tickets
 • za 29 mrt ’25
  20:15
  Tickets
van 2