Live, online en hybride

Organiseer een corona-proof evenement in
Het Kruispunt! 

Door de maatregelen om het coronavirus in te dammen kunnen helaas vergaderingen, congressen en andere zakelijke bijeenkomsten niet altijd meer fysiek op dezelfde locatie plaatsvinden.

Gelukkig zijn er in Het Kruispunt genoeg mogelijkheden waardoor je bijeenkomst tóch plaats kan vinden! Of je nu een live, hybride of online evenement wilt organiseren, bij Het Kruispunt ben je aan het juiste adres.

De kracht van online en hybride

Het Kruispunt is dé plek waar een professionele livestream plaats kan vinden. Wij hebben alles in huis en kunnen indien gewenst alle werkzaamheden compleet uit handen nemen. Dus wil je een talkshow, interview, pubquiz, productpresentatie, college of webinar streamen? Geen probleem!

Door onze technische voorzieningen zijn wij in staat je evenement in een handomdraai online plaats te laten vinden. Wij denken graag mee over manieren van opnemen en uitzenden. Ook hebben wij de expertise in huis voor het maken van een draaiboek en het meedenken over inhoud vorm en uitvoering.

De kracht van online en hybride
Het Kruispunt is dé plek waar een professionele livestream plaats kan vinden.

Een greep uit de mogelijkheden

  • Een live-registratie of hybride evenement in de theaterzaal waar het publiek online en interactief deelneemt;
  • Een vooraf opgenomen presentatie in een van onze mooie ruimtes, om later op een zelf gekozen moment uit te zenden;
  • Een (amateur)voorstelling zichtbaar maken op een andere locatie;
  • Een vergadering online plaats laten vinden en waar iedereen vanuit zijn eigen huis aan kan deelnemen. 

Live bijeenkomsten volgens de geldende corona-maatregelen

Bij ons is een bijeenkomst op veilige afstand én volgens de laatste COVID-19 richtlijnen heel goed mogelijk. Het naleven van de maatregelen op een veilige en verantwoorde manier is vastgelegd in ons protocol dat voldoet aan de landelijke richtlijn van onze brancheorganisatie. 

Meer informatie?

Benieuwd naar de mogelijkheden om van je evenement een online succes te maken of wilt u een bijeenkomst organiseren op 1.5 meter? We kijken graag naar de wensen, juiste opstelling, uitstraling en invulling om tot een mooi resultaat te komen. Neem voor meer informatie contact op met Bart van Dorp, bart@hetkruispunt.nl.