MY BABY

Acoustic.Blues.Club
za 7 dec 20:15
za 7 dec ’24
20:15

Nederlands/Nieuw-Zeelandse popsensatie tovert de theaterzaal om tot een zwoele southern blues bar. 

Opzwepende ritmes, hypnotiserende harmonies, bezwerende grooves, bezielde blues en rake vocalen: het Nederlands/Nieuw-Zeelandse trio MY BABY is een virtuoze liveband waarbij iedere show een reis is door fascinerende muzikale werelden, van blues tot dance waar gevoelige hymnes kunnen evolueren tot intens dansbare jams.

Deze podiumsensatie treedt op over de hele wereld, van Pinkpop tot Glastonbury. Na een ode aan hun oom Maarten van Roozendaal smaakte het theaterpodium naar meer.

In Acoustic.Blues.Club tovert MY BABY de theaterzaal om tot een zwoele southern blues bar. Hier gaan Cato van Dijck, Daniel de Vries en Joost van Dijck terug naar de basis en creëren ze een avond waar hun muzikaliteit en samenspel optimaal tot uiting komt in warme akoestische nummers, blues riffs en beats.

Verwacht bekende MY BABY-songs in een nieuw arrangement, maar ook juist de nummers die zelden in een festivalset langskomen en in deze setting een mooie plek krijgen. Laat je meenemen op een magisch muzikaal avontuur door MY BABY.

Bekijk onze thema's