Stones Sessions

The Golden Era of The Rolling Stones
za 2 nov 20:15
za 2 nov ’24
20:15

Stap terug in de tijd en herbeleef "The Golden Era" (1968-1972) van The Rolling Stones!

Stones Sessions neemt je tijdens deze voorstelling mee op een muzikale, meeslepende reis langs hoogte- en dieptepunten van The Rolling Stones tijdens hun Golden Era, de periode waarin ze hun meesterwerken creëerden.

Je wordt ondergedompeld in de creativiteit, passie en rock 'n' roll die kenmerkend waren voor deze tijd en waaruit de wereldberoemde albums als Let It Bleed, Sticky Fingers en Exile on Main Street werden geboren. 

Grote hits die de wereld veroverden zoals Sympathy For The Devil, Gimme Shelter en Brown Sugar, maar ook andere nummers die de muziekhistorie vormden komen voorbij. Verwacht een lange toegift met de grootste hits waarbij de zaal gegarandeerd op zijn kop wordt gezet.

Stones Sessions vertolkt met ongeëvenaarde energie de geest van deze gouden jaren. Volg de band langs roemruchte verhalen en turbulente gebeurtenissen in de levens van de Stones die de basis vormden van deze vier iconische albums. De emotie is voelbaar in elke solo en pijn, vreugde en liefde smelten samen tot pure magie.

Bekijk onze thema's