Missie

De missie van Theater het Kruispunt is om alle inwoners uit Barendrecht en omgeving in aanraking te laten komen met kunst, cultuur en kennis en hierdoor vooral met elkaar. In onze open en gastvrije omgeving staan ontmoeting, verbinding en ontwikkeling voorop.

Het theater werkt daarom intensief samen met verschillende organisaties die met elkaar Het Kruispunt vormen. Het Kruispunt is dé inspirerende, dynamische ontmoetingsplek en het podium van, voor en door bewoners van de gemeente Barendrecht en omstreken.

Governance Code Cultuur

Theater het Kruispunt hanteert de Governance Code Cultuur. Dit is een instrument voor goed bestuur en toezicht in de culturele sector. De cultuursector kenmerkt zich door grote diversiteit, maar voor de gehele sector geldt hetzelfde: het werken met gemengde financiering, risicobeheer, toezicht en verantwoording is zwaarder gaan tellen. Organisaties die zich hiervan bewust zijn hanteren de Governance Code Cultuur. Klik hier voor meer informatie. 

"Verwonder, ontdek, beleef"

Wie is wie

Directie & programmering
Chantal Kradolfer 

Afdeling bedrijfsvoering & financiën
Sietske Scholtemeijer | Ingrid Overkleeft

Afdeling publieksservice
Anita van der Waal | Anita van der Pols | Miranda Rooimans

Afdeling verhuur
Bart van Dorp

Afdeling marketing & publiciteit
Marlies van Noppen | Anne Vrolijk

Afdeling techniek & filmprojectie
Richard Lommers | Wimmo Hamel

Huismeester
Sven Snijders 

Vrijwilligers
Yvonne Ahlrichs, Cor Appelo, Corrie van Ballegooien, Barrie van den Berg, Olga Bezemer, Cees Brussé, Ria van Buren, Ellen van der Deijl-Rotgans, Henny Dellius, Margo van Dijk, Corine Dons, Robert Driessen, Simone Elshout, Marja Gorter, Anja van Hertum, Rennie Houtstra, Irene van den Hoven, Ans Hoving, Margareth Korthuis, Annemieke Kosse, Wil Kromkamp, Angelique Kuiper, Kitty Lindenhof, Denise Lodder, Els van Loo, Jaap Molendijk, Angelina Muller, Yvonne van Neutigem, Mieke van Opstal, Linda Overkleeft, Marloes de Reus, Kees van Schanke, Wencke Schouten, Henny Serier, Henk Smit, Astrid van der Valk, Sandra van Velzen, Marjan Vlieger, Esther Voogt, Addy van der Waal, Margreet de Waard, Joke Wesdorp, Coby van der Wielen. 

Raad van Toezicht
Jan IJzerman (voorzitter)
Hoofdfunctie; Directeur Stelsel en Volksverzekeringen bij Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid plv. DG Sociale Zekerheid en Integratie bij Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid
Toezichthoudende functie; Voorzitter van de Raad van Commissarissen van Patrimonium Barendrecht

Anne-Marie Kuiper
Hoofdfunctie; Director Marketing en Service bij Matrix Fitness 
Toezichthoudende functie: Lid van de Raad van Advies van de Stichting sTeun en toeverlaat

Stephanie ter Borg
Hoofdfunctie; Directeur REWIN West-Brabant
Toezichthoudende functie: Lid van de Raad van Toezicht Stichting KijkopWelzijn en Stichting Welzijn Albrandswaard

Henk Robbe 
Hoofdfunctie : Praktijk adviseur medici bij THP Financial Guidance in Dordrecht
Nevenfuncties : Voorzitter van de Medezeggenschapsraad van CBS Smitshoek in Barendrecht, lid GMR PCPO Barendrecht Ridderkerk en kascommissie speeltuinvereniging De Oranjetuin Barendrecht 

Publicaties

  • Bekijk hier een overzicht van onze jaarverslagen
  • Bekijk hier de publicaties van Theater het Kruispunt op de website van de Federatie van Werkgeversverenigingen in de Cultuur.
  • Bekijk hier de profielschets van de Raad van Toezicht van Theater het Kruispunt.

Op dit moment zijn er geen vacatures.