Zomerprogramma op Natuurgoed Ziedewij

In de zomer hoef je je niet te vervelen, in het laatste weekend van de zomervakantie heeft Het Kruispunt weer een gevarieerd jeugdtheaterprogramma samengesteld en kun je genieten van mooie voorstellingen op Natuurgoed Ziedewij, Noldijk 126 in Barendrecht.

Op zaterdag 24 augustus zie je SlodDe & Vos in de geluidentuin en kun je na afloop van de voorstelling ook aanschuiven bij Het Kleurfeest, een muzikaal tekenavontuur. 

Op zondag 25 augustus zie je Muk, een muzikale voorleesvoorstelling en kun je na afloop een kijkje nemen bij Onder de tafel, een kunstzinnige meubelbende waarin alles altijd anders kan zijn. Een leuke uitnodiging om je fantasie te volgen en te spelen. Onder (en boven, jawel) de tafel!

Alle voorstellingen zijn onderdeel van het Zomerprogramma van Barendrecht. Het complete zomerprogramma vind je terug op www.jongerenwerkbarendrecht.nl 

Bereikbaarheid

De voorstellingen vinden plaats op Natuurgoed Ziedewij, Noldijk 126, Barendrecht. 

Helaas is het niet mogelijk om de auto te parkeren bij deze locatie en op de dijk. Daarom vragen we je om lopend, op de fiets te komen of je te laten afzetten.