SPRUIT eten & drinken 

Eten en theater is een mooie combinatie. Geniet bij het inpandige restaurant SPRUIT eten & drinken voorafgaand aan een voorstelling van een heerlijk drie-gangendiner, een theatermenu en/of een theatertafeltje na afloop van de voorstelling.  

Sinds de heropening van Het Kruispunt in 2016  is SPRUIT eten & drinken gevestigd in dit dynamische gebouw. SPRUIT eten & drinken is de plek in Barendrecht om lekker te ontspannen en te genieten van een heerlijke lunch, diner of borrel. 

Bij SPRUIT eten & drinken geniet je van een gevarieerde lunch-, diner- of borrel. Een internationale samenstelling van diverse gerechten. Van dagverse sushirolls tot Franse desserts. Tijdloos, altijd vers en met liefde bereid.

Benieuwd geworden? Loop dan gezellig binnen bij SPRUIT eten & drinken of neem alvast een kijkje op de menukaart.

Theatertafeltje

Na een theatervoorstelling lekker nagenieten aan een gereserveerd tafeltje bij SPRUIT eten & drinken, met een hapje en een drankje? Reserveer dan een theatertafeltje.

Het theatertafeltje bestaat uit o.a. bitterballen, olijven, nacho’s mét dip, (vegetarische) gehaktballetjes en heerlijke crespini’s. Ook zit bij het theatertafeltje een drankje naar keuze inbegrepen.

Voor € 11,25 p.p. staat dit na afloop van de voorstelling voor je klaar. Voor de voorstelling kun je aan de bar doorgeven wat je wilt drinken.

Het theatertafeltje reserveer je gemakkelijk direct bij de reservering van je kaartjes (tot 24 uur voor de voorstelling). 

Heb je al kaarten voor een voorstelling, maar nog geen theatertafeltje geboekt en wil je dit alsnog, dan kun je een tafeltje reserveren via de publieksservice van het theater op nummer 0180-615958. Bereikbaar op dinsdag tm vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur of een mail sturen naar service@theaterhetkruispunt.nl ovv je naam, aantal personen en datum voorstelling. 

Theatermenu

Kom voorafgaand aan de voorstelling gezellig een hapje eten.

Voor de bezoekers van Theater het Kruispunt heeft SPRUIT eten & drinken een speciaal theatermenu ontwikkeld. Geniet voor € 31,50 van een voorgerecht, hoofdgerecht en een drankje en maak je theateravond compleet. 

Het theatermenu reserveer je gemakkelijk direct bij de reservering van je kaartjes (tot 24 uur voor de voorstelling/film).

Heb je al kaarten voor een voorstelling, maar nog geen theatermenu geboekt en je wilt dit alsnog, dan kun je een theatermenu reserveren via de publieksservice van het theater op nummer 0180-615958. Bereikbaar op dinsdag tm vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur of een mail sturen naar service@theaterhetkruispunt.nl ovv je naam, aantal personen en datum voorstelling. 

Uitgebreider genieten?
Dit kan natuurlijk ook, hierbij is reserveren voorafgaand gewenst, via www.spruitbarendrecht.nl/reserveren of telefonisch via 0180-222090.