Buddy Bios krijgt een vervolg

Het project Buddy Bios van Theater het Kruispunt en KijkopWelzijn krijgt een vervolg. Ook in 2023-2024 nemen het theater en KijkopWelzijn alle drempels weg voor inwoners van Barendrecht, voor wie het, om wat voor reden dan ook, niet vanzelfsprekend is om een film te bezoeken. 

Een bioscoopbezoek kan om diverse redenen niet plaatsvinden. Bijvoorbeeld omdat iemand een beperkt sociaal netwerk heeft of niemand kent om mee naar de film te gaan, of omdat iemand niet de financiële middelen heeft.

Met het project Buddy Bios wordt een deelnemer aan een Buddy (vrijwilliger) gekoppeld om samen te genieten van een filmbezoek in Theater het Kruispunt. Geheel kosteloos!

Theater het Kruispunt en KijkopWelzijn zijn ervan overtuigd dat cultuur verrijkend is en kan bijdragen om de onderlinge samenhang te bevorderen. Zij zetten de kracht van vrijwilligers in om ervoor te zorgen dat niemand ‘buiten de boot valt’ en iedereen zich verbonden voelt met de regio en de culturele ontmoetingsplaatsen en uitgedaagd worden om deel te nemen aan de activiteiten die daarbij horen. 

Woon je in Barendrecht en ben je op zoek naar een buddy voor een biosbezoek? Of wil je een Bios Buddy worden? Voor meer informatie en aanmelden mail naar wenv@kijkopwelzijn.nl