Buddy Bios

Wil jij graag een filmpje pakken, maar is dat om wat voor reden niet mogelijk? Bijvoorbeeld omdat je een beperkt sociaal netwerk hebt of niemand kent die met je mee zou willen gaan? Of omdat je de financiële middelen niet hebt?

Theater het Kruispunt en KijkopWelzijn nemen al dit soort drempels voor je weg en starten met het project Buddy Bios. 

Over Buddy Bios
Theater het Kruispunt en KijkopWelzijn nemen alle drempels weg voor inwoners van Barendrecht voor wie het, voor wat voor reden dan ook, niet vanzelfsprekend is om een filmpje te pakken.

Samen met een vrijwilliger beleven zij kosteloos een filmavond in Theater het Kruispunt. Theater het Kruispunt en KijkopWelzijn zijn ervan overtuigd dat cultuur verrijkend is en kan bijdragen om de onderlinge samenhang te bevorderen.

Zij zetten de kracht van vrijwilligers in om er voor te zorgen dat niemand ‘buiten de boot valt’ en iedereen zich verbonden voelt met de regio en de culturele ontmoetingsplaatsen en uitgedaagd worden om deel te nemen aan de activiteiten die daarbij horen.

Ben je op zoek naar een buddy voor een biosbezoek?
Kom je uit Barendrecht, meld je dan nu aan via www.kijkopwelzijn.nl. Daar vind je een aanmeldformulier. Met geen hele rits aan vragen, maar wel ruimte om je voorkeuren op te geven waardoor wij je zo goed mogelijk aan de juiste buddy kunnen koppelen.

Wil jij een Bios Buddy worden?
Meld je dan ook aan via www.kijkopwelzijn.nl