Veilig naar het theater!

Veilig naar Theater het Kruispunt

We kijken uit naar uw komst! Gezondheid en veiligheid van onze bezoekers en medewerkers staan altijd voorop. Graag informeren we u over een aantal belangrijke zaken.

Wij volgen de richtlijnen van het RIVM en de Rijksoverheid. Tijdens de persconferentie van 25 januari zijn nieuwe maatregelen gepresenteerd die wij opvolgen en zo is het voor ons mogelijk om ook in de komende tijd open te blijven.


Belangrijkste maatregelen 

 • Coronatoegangsbewijs verplicht. Naast uw kaarten voor de voorstelling, is een coronatoegangsbewijs in combinatie met legitimatiebewijs verplicht verplicht voor bezoekers vanaf 13 jaar. Dit bewijs krijgt u met een negatieve testuitslag, een vaccinatiebewijs of een bewijs dat u hersteld bent van corona.

 • Wij accepteren alleen QR-codes via de CoronaCheck-app op uw mobiele telefoon of een papieren QR-code die is online is aangemaakt, telefonisch (via 0800-1351) of schriftelijk (het formulier vindt u hier) is aangevraagd..

 • De capaciteit in de theaterzaal is aangepast. De 1,5 meter maatregel is van toepassing. Dit betekent dat wij max 130 gasten mogen placeren. 

 • Na afloop van de voorsteling vragen wij u te blijven zitten en de instructies van onze medewerkers op te volgen ten aanzien van het verlaten van de zaal. Zij geven de looproute richting de garderobe en de uitgang aan. 

Hoe kunt u uw coronatoegangsbewijs maken?

Download de CoronaCheck-app of ga naar CoronaCheck.nl

Upload 1 van de volgende 3 bewijzen in de CoronaCheck-app:

 • Vaccinatiebewijs
  Volledige coronavaccinatie. Met een Europees goedgekeurd vaccin. Vanaf zaterdag 10 juli is in Nederland een vaccinatie geldig vanaf 14 dagen nadat u volledig bent gevaccineerd. Meestal kan CoronaCheck uw vaccinatiebewijs automatisch ophalen uit de systemen van RIVM of GGD.

 • Testbewijs
  Een negatieve testuitslag van minder dan 24 uur voor de activiteit.

 • Herstelbewijs
  Bewijs dat u minder dan 6 maanden geleden hersteld bent van corona.

Uw bezoek

 • Voor een snelle doorloop vragen we u de QR-code + legitimatiebewijs bij de hand te houden en de app tijdig te openen zodat we bij de hoofdingang van Het Kruispunt snel kunnen scannen en de wachttijd beperken. 

 • Wij scannen bij de hoofdingang de QR-code en controleren uw legitimatiebewijs met de gegevens in het coronatoegangsbewijs.

 • Wij scannen uw plaatsbewijzen voor de voorstelling bij de zaaldeuren. 

 • U ontvangt voorafgaand aan uw bezoek een servicemail met details omtrent uw bezoek. Lees deze mail goed door. 

 • Na afloop van de voorsteling vragen wij u te blijven zitten en de instructies van onze medewerkers op te volgen ten aanzien van het verlaten van de zaal. Zij geven de looproute richting de garderobe en de uitgang aan. 

Mondkapje

 • Het Kruispunt is een publieke ruimte waar het dragen van een mondkapje verplicht is. Wij vragen u bij het betreden van het gebouw een mondkapje te dragen, ook wanneer u zich verplaatst binnen het gebouw moet u een mondkapje dragen. 

 • Tijdens onze voorstelling mag uw mondkapje af. Het staat u natuurlijk vrij om dit wel te dragen tijdens uw bezoek.


Meer informatie

Uitgebreide informatie hoe een coronatoegangsbewijs kan worden gemaakt met een test-, vaccinatie- of herstelbewijs staat op rijksoverheid.nl/coronabewijs-evenementen Hier staat uitgelegd hoe eea werkt in de CornaCheck-app. Een coronabewijs printen, lees hier meer. 

Informatie over de CoronaCheck-app of CoronaCheck Scanner-app staat op www.coronacheck.nl of neem contact op met de CoronaCheck helpdesk: 0800-1421 (gratis, maandag t/m zondag, 08.00 – 20.00 uur). Of stuur een e-mail naar: helpdesk@coronacheck.nl

Voor een testlocatie bezoek: www.testenvoortoegang.org