Nieuwe editie BAR-talk op 9 februari!

BAR-talk is dé talkshow voor de BAR-regio (Barendrecht, Albrandswaard, Ridderkerk). 

In de talkshow wordt er letterlijk en figuurlijk een podium geboden aan lokale onderwerpen, initiatieven en artiesten. Met bekende en minder bekende gasten, spraakmakende onderwerpen, interessante interviews, sport, een proeverij, politiek en muziek richt de talkshow zich op een breed geïnteresseerde lokale doelgroep.

BAR-oemde gast
DJ Paul Elstak is onze hoofdgast. Hij woonde zelf jarenlang in Carnisselande. Paul Elstak maakte in de jaren ’90 naam binnen de muziekstroming happy hardcore. De geboren Hagenees scoorde enorme hits met zijn nummers Life is like a Dance, Rainbow in the Sky en Love U More. Die laatste twee werden zelfs klassiekers, nog altijd keren die nummers jaarlijks terug in de Top 2000. DJ Paul Elstak schuift als hoofdgast aan bij presentator Hans Groenendijk en zal vertellen over zijn carrière, zijn muziek, de gabberscene en het contrast met zijn rustige privéleven, dat zich dus jarenlang in de BAR-regio afspeelde. Ook krijgt hij én het publiek tijdens BAR-Talk een bijzondere muzikale ode te horen uit onverwachte hoek.

BAR on Stage
Van Bezemwijk maakt een verrassende mengeling van kleinkunst en nederpop. De groep wordt ook wel vergeleken met The Kik en The Amazing Stroopwafels. Zelf beschouwen ze zich als Nederlandse volgelingen van het werk van Tom Waits. Vincent van Ewijk en Lex Bezemer begonnen aanvankelijk als duo, maar ze zijn inmiddels in het gezelschap van gitarist Yvo van Gelderen, drummer Sander Opschoor en bassist Stefan Barbet. Van Bezemwijk verrast deze avond het publiek met een heel speciaal nummer. 

Op de BAR-kruk
Reshma Roopram (wethouder PvdA Wethouder zorg, welzijn, jeugd en volksgezondheid gemeente Barendrecht), Lennart van der Linden (lid Eerste Kamer der Staten-Generaal en fractievoorzitter Echt Voor Barendrecht) en Florian Pronk (steunfractielid SGP-jongeren) hebben alle drie politieke ambities mét landelijke bekendheid. Op de BAR-kruk worden hen pittige en grappige dilemma's aan hen voorgelegd. 

BAR-proeverij
De Vaanbrouwers brouwen diverse streekbieren uit de regio. Welk biertje smaakt het best? Je komt erachter in BAR-talk! 

BAR-talk wordt mede mogelijk gemaakt door Stichting Kruispunt Live, Theater het Kruispunt, de Bibliotheek AanZet Ridderkerk, Albrandswaard en Carnisselande en Groener Gras Producties.

Erbij zijn? Bestel je kaarten via deze link, klik hier