Theatercollege ‘Help je kind groeien’ door Tischa Neve

Kinderen hebben (net als wij) allerlei overtuigingen over hun kwaliteiten, talenten en intelligentie. Van nature hebben kinderen een sterke wil om te leren en te groeien.

Heel jonge kinderen zijn vol overgave en enthousiasme de hele dag bezig met leren, bijvoorbeeld leren eten, lopen, praten. Ze vinden het nooit te moeilijk, zijn niet bang om fouten te maken en geven niet snel op.

Maar helaas zie je bij veel kinderen dat dit onbevangen, gepassioneerd en met plezier leren en vertrouwen op zichzelf minder wordt of verdwijnt. Ze worden onzeker, gaan minder uitdagingen aan of lijken hun motivatie te verliezen wanneer het lastig wordt. Jammer toch? Als ouders kunnen we gelukkig veel doen om te zorgen dat onze kinderen het plezier in leren en vertrouwen in zichzelf behouden of meer terugkrijgen!

In dit theatercollege leert Tischa Neve (psycholoog, opvoedkundige en auteur, bekend van TV en diverse tijdschriften) je van alles over de ‘Groeimindset’ en de ‘Vaste mindset’, over hoe je kinderen van jongs af aan kunt helpen groeien en zelfvertrouwen mee te geven.

Een lezing vol herkenning, duidelijke en toegankelijke uitleg en vooral veel humor en praktische tips om een groeimindset te stimuleren, effectief complimenten te geven en je leert hoe je taal waar ze van groeien kunt gebruiken naar je kinderen toe!

Theatercollege ‘Help je kind groeien’ door Tischa Neve vindt op wo. 1 februari, 19.30 uur plaats. 

Toegang gratis, maar aanmelden is verplicht.
Meer informatie en aanmelden, klik hier 


Dit theatercollege is een samenwerking tussen Het Kruispunt en Centrum voor Jeugd en Gezin Barendrecht. En wordt mogelijk gemaakt met financiële ondersteuning uit het preventief jeugdbeleid van de Gemeente Barendrecht.