Sander Verhoeven

Zomerprogramma met Pim & Pom en Vos & Haas

In de zomer hoef je je niet te vervelen, in het laatste weekend van augustus heeft Theater het Kruispunt weer een gevarieerd zomerprogramma samengesteld en kun je genieten van mooie voorstellingen op het terrein van Hoveniersbedrijf Paul Casteleijn aan de Noldijk 126 in Barendrecht.

Pim & Pom en de beestenbende (2-7 jaar) speelt op zaterdag 27 augustus. Vos en Haas vieren feest (3-7 jaar) is te zien op zondag 28 augustus.

Na afloop van elke voorstelling kan er een kijkje genomen worden bij Tutti Timbri. Ontdek hoe leuk en makkelijk het is om zelf muziek te maken met houten muziekinstrumenten.

Uitgespeeld, neem dan het Kabouterpad terug naar je fiets en geniet na van een heerlijke dag.  Alle voorstellingen zijn onderdeel van het Zomerprogramma van Barendrecht.


Za. 27 augustus, 10.30 | 12.00 | 14.00 uur
Pim & Pom en de beestenbende (2-7 jaar)

Wie kent ze niet?! Pim & Pom, getekend door Fiep Westendorp.

Pim & Pom zijn vrienden door dik en dun. Pim, de grijs gestreepte poes, is eigenwijs en ondernemend, terwijl de zwartharige Pom rustig is en eigenlijk alles beter weet. De twee vrienden zijn onafscheidelijk.

Pim & Pom beleven samen met hun buurkind een muzikaal, interactief en leerzaam avontuur. Wat is er gebeurd? Wat een bende van brokjes! Buurkind is nieuwsgierig en gaat samen met het publiek op onderzoek uit. Wat er gebeurd is lijkt wel heel erg op een eerder avontuur van Pim & Pom. ‘Zullen we een grapje uithalen?’ Dat doen de twee het allerliefst! ‘De koe zegt BOE! De Kip zegt TOK! De honden gaan los in hun hondenhok. Het vogeltje PIEPT en het varken KNORT! Zo ken je elk dier in zijn soort!’

Na afloop van de voorstelling is er een meet & greet met Pim & Pom.

Meer informatie en tickets
Tickets zijn verkrijgbaar via www.theaterhetkruispunt.nl/pimpom  


Zo. 28 augustus, 13.30 | 14.30 | 15.30 uur
Vos en Haas vieren feest (3-7 jaar)

Ik geef een feest’ zegt Vos. Haas: ‘Een feest?? Voor wie dan wel?’ Vos: ‘Ha,ha,ha, voor jou!!! Omdat jij eerst griep had. En nu niet meer. Dat is wel een feestje waard.’

Vos geeft een feest, speciaal voor Haas. Om haar op te vrolijken. Maar met hoeveel mensen moet je eigenlijk feest vieren? En wat als je ongenode gasten krijgt? Hoe dan ook: dit feestje zal niet snel 
worden vergeten.

Arjen Dijkstra van Houtjetouwtje komt samen met Haas en Vos het verhaal vertellen. Vos en Haas vieren feest is een vrolijke vertelling met swingende liedjes voor peuters en kleuters. Gebaseerd op het gelijknamige kinderboek van Sylvia Van den Heede en Thé Tjong-Khing. 

Meer informatie en tickets
Tickets zijn verkrijgbaar via www.theaterhetkruispunt.nl/voshaas