Bob Bronshoff

Hou Dat Vast

Veldhuis & Kemper
vr 23 sep 20:15
vr 23 sep ’22
20:15
  • vr 23 sep ’22
    20:15
    Theaterzaal
    Losse plekken bel 0180-615958

Een hilarische, confronterende en ontroerende avond.

Deze voorstelling stond oorspronkelijk geprogrammeerd in seizoen '21-'22 en kon toen door de corona-crisis niet doorgaan en is verplaatst naar 23 september. In deze voorstelling zit verplaatst publiek, vandaar dat de plattegrond al goed gevuld is. 


“De eerste helft van je leven ben je bezig iemand te worden, de tweede helft van je leven ben je bezig te accepteren dat het niet is gelukt.” – Schopenhauer. 

Deze uitspraak vormt de basis voor Hou Dat Vast, het nieuwe cabaretprogramma van het gevierde duo Veldhuis & Kemper. Een hilarische, confronterende en ontroerende avond over vriendschap, relaties en liefde.


Geen paskortingen. 

Onderdeel van:
Cabaret

Het is 20 jaar geleden dat de mannen voor het eerst samen op het podium stonden. Je zou zeggen dat ze elkaar na zo’n tijd goed kennen, maar is dat wel zo? Ze denken dat ze elkaar alles kunnen vertellen, maar of dat nou zo verstandig is...

Confronterend grappig is het in ieder geval wel. Met ontroering als onverwachte bonus. Dat weten ook de bezoekers van hun laatste programma Geloof ons nou maar waarmee Veldhuis & Kemper naast volle zalen en prachtige recensies ook een schitterende nominatie voor de belangrijkste cabaretprijs van Nederland ‘de Poelifinario’ in de wacht sleepten.

Je snapt, de mannen hebben maar één wens: Hou dat vast!