Copyright 2021 Warner Bros. Entertainment Inc. All Rights Reserved Photo Credit: Courtesy of Warner Bros. Pictures.

Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore

Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore e.a.
vr 3 jun 20:15
  • Let op met kinderen tot 9 jaar
  • Angst
vr 3 jun ’22
20:15

Het nieuwste avontuur, gecreëerd door J.K. Rowling. Professor Albus Perkamentus weet dat de duistere tovenaar Gellert Grindelwald de macht over de tovenaarswereld wil overnemen.

Professor Albus Perkamentus weet dat de duistere tovenaar Gellert Grindelwald (Mads Mikkelsen) de macht over de tovenaarswereld wil overnemen. In zijn eentje kan hij hem niet tegenhouden, dus schakelt hij de hulp in van magiezoöloog Newt Scamander. Die gaat samen met een team van tovenaars, heksen en een dappere Dreuzel-bakker een gevaarlijke missie aan waarbij ze oude en nieuwe fabeldieren tegenkomen en tegenover Grindelwalds groeiende leger van volgers komen te staan. Maar hoelang kan Perkamentus zich afzijdig houden als er zo veel op het spel staat?

Regie
David Yates
Cast
Eddie Redmayne, Jude Law, Ezra Miller, Dan Fogler, Jessica Williams, Alison Sudol, Callum Turner, Katherine Waterston, Mads Mikkelsen
Speelduur
143 min
Jaar
2022
Land
VS, Verenigd Koninkrijk
Taal
Engels
Ondertiteling
Nederlands ondertiteld
  • Let op met kinderen tot 9 jaar
  • Angst
Onderdeel van:
Films

De sterrencast van de film bestaat uit Oscarwinnaar Eddie Redmayne (The Theory of Everything), de twee keer voor een Oscar genomineerde Jude Law (Cold Mountain, The Talented Mr. Ripley), Ezra Miller, Dan Fogler, Alison Sudol, Callum Turner, Jessica Williams, Katherine Waterston en Mads Mikkelsen. 

Zonder pauze.