BAR-talk #3

Dé talkshow van en voor de regio
wo 9 feb 20:15
wo 9 feb ’22
20:15

BAR-talk is dé avondvullende talkshow van én voor de regio. 

BAR-talk is dé talkshow voor de BAR-regio (Barendrecht, Albrandswaard, Ridderkerk). 

In de talkshow wordt er letterlijk en figuurlijk een podium geboden aan lokale onderwerpen, initiatieven en artiesten. Met bekende en minder bekende gasten, spraakmakende onderwerpen, interessante interviews, sport, een proeverij, politiek en muziek richt de talkshow zich op een breed geïnteresseerde lokale doelgroep.

BAR-oemde gast
DJ Paul Elstak is onze hoofdgast. Hij woonde zelf jarenlang in Carnisselande. Paul Elstak maakte in de jaren ’90 naam binnen de muziekstroming happy hardcore. De geboren Hagenees scoorde enorme hits met zijn nummers Life is like a Dance, Rainbow in the Sky en Love U More. Die laatste twee werden zelfs klassiekers, nog altijd keren die nummers jaarlijks terug in de Top 2000. DJ Paul Elstak schuift als hoofdgast aan bij presentator Hans Groenendijk en zal vertellen over zijn carrière, zijn muziek, de gabberscene en het contrast met zijn rustige privéleven, dat zich dus jarenlang in de BAR-regio afspeelde. Ook krijgt hij én het publiek tijdens BAR-Talk een bijzondere muzikale ode te horen uit onverwachte hoek.
Heb jij een vraag voor Paul Elstak? Je hebt de mogelijkheid om 'm deze avond aan hem te stellen!

BAR on Stage
Van Bezemwijk maakt een verrassende mengeling van kleinkunst en nederpop. De groep wordt ook wel vergeleken met The Kik en The Amazing Stroopwafels. Zelf beschouwen ze zich als Nederlandse volgelingen van het werk van Tom Waits. Vincent van Ewijk en Lex Bezemer verrassen deze avond het publiek met een heel speciaal nummer. 

Op de BAR-kruk
In aanloop naar de verkiezingen besteedt BAR-Talk aandacht aan drie lokale politici uit de BAR-regio, die afgelopen jaar landelijk in de belangstelling stonden. Florian Pronk werd als 'refo-YouTuber' prominent zichtbaar in de landelijke verkiezingscampagne van de SGP, Reshma Roopram was kandidaat-voorzitter voor de PvdA en Lennart van der Linden trad toe tot de Eerste Kamer namens de Fractie-Nanninga, een politieke afsplitsing van het Forum voor Democratie. Hoe is het om landelijk te opereren, met alle aandacht die daarbij hoort? Hoe voer je een goede politieke campagne én hoe kijken zij naar de aankomende verkiezingen? Op de BAR-kruk worden hen pittige en grappige dilemma's aan hen voorgelegd. 

BAR-proeverij
De Vaanbrouwers brouwen diverse streekbieren uit de regio. Welk biertje smaakt het best? Je komt erachter in BAR-talk, onder het genot van een glaasje bier natuurlijk! 

Lokale BAR-ondernemer
Ridderkerker Sanie Patty (23) bezocht alle 173 McDrives van Nederland. Hij bestelde overal eten en bewaarde zijn bonnetjes in twee goudgele plakboeken. Waarom deed hij dit? Wat leverde het hem op? Waar at hij de lekkerste hamburger en zal hij kilo's aangekomen zijn? Je komt het te weten in BAR-talk! 

Uit in de BAR
Wat is er de komende tijd te doen en te ondernemen op cultureel gebied in onze omgeving? We praten je bij en geven jou de leukste tips. 

De talkshow wordt tevens opgenomen, dus je krijgt ook een kijkje achter de schermen van een heuse opname. De uitzending is daarna ook te zien via www.bar-talk.nl.

Heb je de vorige edities gemist? Kijk deze hier terug

BAR-talk wordt mede mogelijk gemaakt door Stichting Kruispunt Live, Theater het Kruispunt, de Bibliotheek AanZet Ridderkerk, Albrandswaard en Carnisselande en Groener Gras Producties.