Verte

Sara Kroos
do 3 mrt 20:15
do 3 mrt ’22
20:15
  • do 3 mrt ’22
    20:15
    Theaterzaal
    geannuleerd

Eerlijke, vrolijke show vol verrassende visuals en een 2.0 muziekstijl.

'Sara Kroos behoort tot de besten in haar genre. Verte barst van de zelfspot en de lach klinkt luider dan ooit. Een heerlijke, optimistische voorstelling, mooi licht van toon en gedrenkt in humor' AD ****

Sara Kroos pakt extra uit met deze eerlijke, vrolijke show vol verrassende visuals en een 2.0 muziekstijl van haar topmuzikanten. Met de energieke, stoere aanpak die we van haar gewend zijn, maar ook met een nieuwe blik. Verte is een tegengif voor de strenge douane in onze bovenkamer, gaat over het gestuntel dat we allemaal kennen en over de komische verschillen tussen de generaties van moeders en dochters. Sara is in topvorm in deze show! 

'Een prachtige avond waarin ze ieder onderwerp subtiel met elkaar verknoopt. Sara Kroos is lichter dan ooit' NRC ****

'Bijzonder grappig, een goede mix van grappen, maatschappijkritiek en persoonlijkheid' Trouw **** 

 Verte ontving een sterrenregen in de kranten en werd bestempeld als keuze van de criticus. Nog maar een paar maanden te zien dit seizoen! 

Na al heel vaak verzetten zou de voorstelling van januari tot maart op tournee gaan, maar omdat op dit moment nog veel onzeker is ten aanzien van wanneeer de theaters weer open mogen en of de zalen dan weer gevuld mogen zijn op normale capaciteit heeft Sara Kroos aangegeven dat die onzekerheid met een grote productie als Verte niet te doen is. De tournee is dan ook geannuleerd. Bezoekers ontvangen schriftelijk bericht.

Onderdeel van:
Cabaret

Bijzonder grappig, een goede mix van grappen, maatschappijkritiek en persoonlijkheid'

Trouw