Klapstoelkabaret met Kiki Schippers en Tim Kroezen

Een pop-up podium voor cabaret en kleinkunst
wo 11 sep 20:00
wo 11 sep ’24
20:00

Intieme en komische optredens in de buitenlucht

Ontdek nieuw talent, gloednieuwe liedjes en conferences tijdens een avond Klapstoelkabaret.

Klapstoelkabaret toert deze zomer weer met een mobiel podium langs bijzondere plekken in Nederland en doet daarbij ook Barendrecht weer aan. 

Te zien in de buitenlucht bij Café Clementine, gevestigd in het Fruitpacking District, Spoorlaan 7 in Barendrecht. 

Je ziet optredens van twee artiesten uit de Klapstoel-selectie, die bestaat uit eersteklas cabarettalenten die stuk voor stuk al festivals en prijzen wonnen. Kom kijken, zie je favoriete cabaretier in een bijzondere setting of ontdek de artiesten van de toekomst!

Op woensdag 11 september zie je: Kiki Schippers en Tim Kroezen

Maak je avond uit compleet met een Klapstoel Verrassingsmenu bij Café Clementine voor maar €37,50! Reserveer direct bij Café Clementine via deze link. Reserveer het tijdslot 17.30 uur. Om deze tijd wordt je ook verwacht bij Café Clementine. Het menu is alleen verkrijgbaar als je ook kaarten voor het Klapstoelkabaret gekocht hebt.

Cabaret op locatie

Café Clementine
Spoorlaan 7 Barendrecht

Onderdeel van

Kiki Schippers
Wordt geroemd om haar ontwapende liedjes, gouden strot en originele teksten. Afgelopen jaar stond ze met een wervelende bandshow (vier sterren in de Volkskrant en het Parool) in het theater. Ze is bekend van Spijkers met Koppen en andere scherpe satirische bijdrages in de media, schreef columns voor de Mezza, werd bijna de Slimste Mens, ontving de Annie M.G. Schmidtprijs voor het lied Er spoelen mensen aan en werd maar liefst vijf keer genomineerd voor het beste theaterlied. NRC schreef: “De beste, grappigste, veelzijdigste cabaretliedjes van iedereen” en volgens het Parool zijn “de vocale registers die Kiki Schippers opentrekt indrukwekkend”.

Tim Kroezen
Is een echte bèta liefhebber. Hij haalde een Bachelor Life Science en een MSc Energy Science, werkte in Supply Chain en werd daarna Consultant en is nu Comedian. En met succes. In 2022 won Tim de juryprijs van Groninger Studenten Cabaret Festival, deed hij mee aan het BNN Vara programma Ik Ga Stuk, won hij verschillende prijzen bij de Comedy Talent Award, het GriffioenDeStoep Cabaret Festival en het Leeuwarder Cabaret Festival. In 2024 stond hij in de finale van het Leids Cabaret Festival. “Tim is een slimme denker, die je geregeld op het verkeerde been zet”, aldus de jury van het Groninger Studenten Cabaret Festival. "Tims grappen zijn slim, origineel, leuk en doorspekt met zelfspot. Het is een zoektocht naar zijn identiteit, met humor als copingmechanisme" aldus cabaret.nl.