Wat ik aan mijn kinderen wil doorgeven

Bevorder de empowerment van je kinderen
wo 19 jun 19:30
wo 19 jun ’24
19:30

Theatercollege met Stephanie Goossens

Tijdens dit theatercollege inspireert Stephanie Goossens, auteur van het boek "Wat ik aan mijn kinderen wil doorgeven" en tevens traumatherapeut en pedagoog, hoe je door het onderzoeken van je eigen levensverhaal je kinderen helpt om emotioneel veerkrachtig op te groeien en hen helpt een veilige basis in zichzelf te vinden, zodat ze met vertrouwen en moed hun eigen weg kunnen vinden.

Je leert waarom het doorbreken van belemmerende patronen cruciaal is voor het creëren van veerkrachtige en weerbaardere kinderen. Met praktische stappen en hulpmiddelen deelt Stephanie Goossens hoe je in je fundamentele rol als ouder kinderen kunt voorgaan met krachtige voorbeelden en innerlijke verhalen, en hoe het doorbreken van patronen niet alleen jou als ouder positief beïnvloedt, maar ook de empowerment van kinderen bevordert.

Leer hoe je je kinderen kunt uitrusten met vaardigheden, zodat ze leren omgaan met de uitdagingen in het leven en nog meer kansen krijgen om te groeien vanuit hun ware potentieel. Dit is niet alleen van meerwaarde binnen het gezin, maar juist ook daarbuiten van grote maatschappelijke waarde.

Dit theatercollege is een samenwerking tussen Het Kruispunt en Centrum voor Jeugd en Gezin Barendrecht. En wordt mogelijk gemaakt met financiële ondersteuning uit het preventief jeugdbeleid van de Gemeente Barendrecht.