Alles Is Nog Steeds Zoals Het Zou Moeten Zijn

Barbara Sloesen, Walid Benmbarek, Holly Mae Brood e.a.
za 16 dec
  • Let op met kinderen tot 12 jaar
  • Drugs- en/of alcoholmisbruik
  • Grof taalgebruik
za 16 dec ’23

Na het succes van Alles Is Zoals Het Zou Moeten Zijn is er nu een tweede film! Barbara Sloesen kruipt opnieuw in de rol van flapuit Iris die zichzelf steeds in de problemen weet te brengen

Na het succes van Alles Is Zoals Het Zou Moeten Zijn is er nu een tweede film! Barbara Sloesen kruipt opnieuw in de rol van flapuit Iris die zichzelf steeds in de problemen weet te brengen en Walid Benmbarek speelt haar (nu dan echt!) grote liefde Reza. Naar de personages van Daphne Deckers.

Er zijn inmiddels een paar jaar verstreken en na een pijnlijke break-up is het leven van Iris dan eindelijk echt zoals het zou moeten zijn! Ze is zwanger van haar grote liefde Reza, haar zoontje is dol op hem en als hij na de bevalling ook nog eens op één knie gaat, is alles één grote, suikerzoete roze wolk. Of ... toch niet?

Een samengesteld gezin, de vriendin van je ex die zich met alles bemoeit, een moeizame band met je moeder: in de realiteit brengt het veel gedoe en een boel irritaties met zich mee. Als bij Iris alle stoppen doorslaan, brengt ze onbedoeld haar droomhuwelijk in gevaar, maar gelukkig zijn er altijd nog haar vriendinnen.

Regie
Erwin van den Eshof
Cast
Barbara Sloesen, Walid Benmbarek, Holly Mae Brood, Sanne Langelaar, Anna Keuning, Jelle de Jong, Jennifer Welts, Renée Fokker
Speelduur
88 min
Releasedatum
do 9 nov
Jaar
2023
Land
Nederland
Taal
Nederlands
  • Let op met kinderen tot 12 jaar
  • Drugs- en/of alcoholmisbruik
  • Grof taalgebruik
Onderdeel van

Bekijk onze thema's