Sander Mulkens

MUK ziet ze groeien (2+)

Peuter-kleuterochtend
za 4 mei 11:00
za 4 mei ’24
11:00

Lentekriebels in een visueel inventieve wereld met techniek en poppenspel, begeleid door livemuziek.

In Muk ziet ze groeien ontdekken we de lente. We zien hoe kleine dieren en planten zich wonderlijk transformeren. Een kuiken kruipt uit een ei en rups ontpopt zich tot een vlinder. Lentekriebels in een visueel inventieve wereld met techniek en poppenspel, begeleid door livemuziek. 

'Muk', de eerste voorstelling rondom de populaire prentenboekenserie van Mark Haayema, Job van Gelder en Laury Tinnemans heeft al met veel succes twee seizoenen gespeeld. Het eerste boekje stond in de prentenboeken-top10 van de Nationale Voorleesdagen.

Geen paskortingen. 

Deze voorstelling is gemaakt voor kinderen van 2+ en ouder.  Meer informatie over de vanaf-leeftijd vind je onder onze huisregels:  Kaartverkoop | Theater het Kruispunt 

Workshop 
Reserveer na afloop ook een plekje voor de Knutselworkshop in de bibliotheek. In de workshop wordt naar aanleiding de voorstelling gekleurd en geknutseld. Er kunnen max 15 kinderen mee doen aan de workshop. De workshop wordt gegeven door Henriette Sillem en vindt aansluitend aan de voorstelling plaats en begint om+- 11.45 uur.

Bekijk onze thema's