Robert Westera

Elvis The Music – The King

Erwin Nyhoff
vr 26 apr 20:15
vr 26 apr ’24
20:15

Een wervelende muzikale show met de beste songs van de grootste die er was: Elvis Presley!

Een wervelende muzikale show met de beste songs van de grootste die er was: Elvis Presley! Met een superband inclusief blazers, backingvocals én beeld & decor. Featuring: zanger/gitarist Erwin Nyhoff. 

Elvis Presley, ‘The King’ is een van de allergrootste namen uit de muziekgeschiedenis. Tijdens zijn actieve zangcarrière nam hij meer dan 700 songs op met als hoogtepunten Always on My Mind, That’s Allright, Are You Lonesome Tonight, Hounddog, Heartbreak Hotel, Jailhouse Rock, Love Me Tender, Blues Suede Shoes, Suspicious minds, In The Ghetto en Don’t Be Cruel. 

Hij ontketende voor het eerst massahysterie tijdens concerten, wist in diverse stijlen uit te blinken en is ontelbare keren nagedaan. Zijn invloed is zo groot dat hij na zijn dood vaak in levenden lijve werd gesignaleerd.

In Elvis The Music komen zijn grootste hits (en meer!) voorbij in een unieke liveshow in the spirit of Elvis Presley.

Erwin Nyhoff is in de rol van The King, een perfecte verschijning en is als artiest méér dan hot, hij tourt momenteel met de bluesshow van Johan Derksen én speelde de hoofdrol in de musical over het leven van blueslegende Harry Muskee.

Bekijk onze thema's