Bertil van Wieren

The Bootleg Sixties

Overtures
wo 24 apr 20:15
wo 24 apr ’24
20:15

Gegarandeerd een fantastische avond!

The Bootleg Sixties komen uit het land van The Beatles, The Rolling Stones, The Who, The Kinks, The Small Faces en vele andere grote namen uit de jaren zestig. Daarom kunnen we er zeker van zijn dat áls ze deze muziek gaan spelen, ze dat doen met liefde, respect en precisie. 

Deze fantastische Britse groep komt opnieuw naar Barendrecht met een nieuwe setlist, een nieuw decor en een aantal nieuwe gezichten. Eén ding blijft hetzelfde: een gegarandeerd fantastische avond! 

Door Sir Elton John werden ze beschreven als ‘The best band of its kind in the world’. Al meer dan zestien jaar zet deze spectaculaire show zalen op hun kop van Las Vegas tot Liverpool. Met meer dan twee uur sublieme muziek van de beste Britse, Amerikaanse (en ja, zelfs Nederlandse) sterren uit de jaren zestig is er echt voor ieder wat wils. Naast muziek komen ook meer dan driehonderd video’s en beelden voorbij om je mentaal terug te brengen naar het gouden decennium van de popmuziek. 

De band is Brits in hart en nieren, maar Nederland is als een tweede thuis geworden voor deze getalenteerde muzikanten. Wanneer The Bootleg Sixties en het Nederlandse publiek elkaar ontmoeten, gebeurt er iedere keer iets magisch. 

Bertil van Wieren

Zang, bas: Den Pugsley
Drums, zang: Steve Phypers
Zang, gitaar: Jamie Cook
Keyboards, zang: Chris Skornia
Gitaar, zang: Jamie Goddard

Bekijk onze thema's