Saris en den Engelsman

Koro Koro (0,5+)

Peuter-kleuterochtend
za 24 feb 11:00
za 24 feb ’24
11:00

Een ontroerende, unieke dialoog tussen artiesten, baby’s en peuters.

Koro Koro (Japans voor ‘iets rollends’) is een nieuwe babyvoorstelling door Makiko Ito. Deze bijzondere interactieve dansvoorstelling voor de allerkleinsten is een magisch spel, clownesk, dansant en muzikaal. 

De dansers en muzikanten lopen rond, rollen, glijden, springen en omringen je met klanken. Samen improviseren ze op de bewegingen en geluiden van het piepjonge publiek. Ter plekke ontstaat een ontroerende, unieke dialoog tussen artiesten, baby’s en peuters.

Makiko Ito is choreografe en danseres, afkomstig uit Japan, die met Wonderland Collectief interactieve voorstellingen maakt met jonge kinderen. In haar voorstellingen werkt ze samen met muzikanten die ook een essentiële rol spelen in de interactie met het publiek.  De voorstellingen van Wonderland Collectief zijn gebaseerd op een bijzondere improvisatie techniek, waardoor elke voorstelling een unieke belevenis is. 

De kracht van Makiko Ito is haar sterke communicatie met de jonge kinderen, die zichtbaar geraakt worden en intens genieten. Deze voorstelling is speciaal geschikt voor kinderen in de leeftijd 0,5 t/m 1,5 jaar.

Geen paskortingen. 

Deze voorstelling is gemaakt voor kinderen van 0,5+ en ouder.  Meer informatie over de vanaf-leeftijd vind je onder onze huisregels:  Kaartverkoop | Theater het Kruispunt