Irene van Wel

Oxygen

DELUSION 2.0
do 1 feb 20:15
do 1 feb ’24
20:15

Strakke choreografieën en beeldende illusies. 

Als urban dansmaker volgt Jennifer Romen een onorthodoxe route naar het theater. Ze maakt furore in danscompetities, televisieprogramma’s, in het commerciële circuit en als docent. 

Tijdens haar eerste eigen, avondvullende voorstelling Delusion afgelopen seizoen bespeelde ze zowel het podium als de zaal en wist ze het publiek uit het pluche te krijgen.

De overweldigend positieve reacties maakten duidelijk dat Delusion naar meer smaakte. In DELUSION 2.0 neemt Jennifer je mee in een next level samenspel tussen dans en illusie, in een adembenemende, vernieuwende vorm van theater.

In deze voorstelling wordt gebruik gemaakt van blacklight, schaduwspel en projecties om het publiek ongrijpbare illusies te tonen. Door een spannend spel tussen de dansers en het licht en de ongekend strakke choreografieën zul je dit keer nóg meer omver geblazen worden.  Een verbluffende, ontroerende en tot in de puntjes uitgevoerde coming-of-age voorstelling die je zal raken.

Onderdeel van

Recensie Het Parool

Fritz de Jong : ‘’ J-Lo had gelijk, de choreografie van Jennifer Romen is ongekend strak. 
In de nog steeds door mannelijke crews gedomineerde hiphopwereld geeft Jennifer Romens Oxygen op welkome wijze tegengas. ‘’

Juryrapport Inspiratieprijs Prins Bernard Cultuurfonds

“Haar oog voor choreografie en het overbrengen van haar ideeën op jonge dansers is van ongekend hoog niveau en inspirerend voor eenieder die met haar werkt of van haar werk geniet. Creativiteit en innovatie zijn leidend in haar maakproces.”

Quotes Juryleden NBC World of Dance  

Ne-Yo : “Wat wij gezien hebben was bewegende kunst, geweldig!”  

Jennifer Lopez: “Ik voelde hoe je zorgde dat iedereen elke beweging goed zou doen. Jij was de maestro van het orkest en het werkte perfect.” Ze zei dat er, liefde, passie en leiderschap nodig is en dat ze op het einde met Jennifer wilde huilen omdat het zo mooi was. "het was perfectie!" 

Derek Hough: “het optreden van ‘Oxygen’ was met zoveel verschillende dansstijlen zo goed, ontzettend strak gedanst en heel theatraal. “