Peuter-kleuterochtend

Een kist vol winterliedjes (2+)
za 16 dec 11:00
za 16 dec ’23
11:00

Samen dansen, zingen en muziek maken. 

In Een kist vol winterliedjes neemt Apennoten de kinderen mee in een winters muziekavontuur.

Ze zingen liedjes over o.a. dennenbomen, mooie lichtjes en sneeuwballen. Ook maken ze muziek met kerstklokjes want zoals altijd doen de kinderen lekker mee! Ze gaan samen dansen, zingen en muziek maken. En wat zit er dit keer weer allemaal in de kist verstopt…?

Over Apennoten 

Apennoten is een duo dat bestaat uit Bas Fortgens en Nienke van den Berg. Bas is de bedenker van Apennoten en is met het programma ook op televisie te zien. 

Nienke van den Berg is de zangeres van Apennoten. Tussen 2009 en 2018 was zij het gezicht van Zappelin. In die negen jaar heeft Nienke ontelbare optredens voor de allerkleinsten verzorgd. Onder andere met Zappelin Go heeft ze bewezen een ontzettend leuk interactief programma met én voor kinderen te kunnen verzorgen. 

 

Geen paskortingen. 

Deze voorstelling is gemaakt voor kinderen van 2+ en ouder.  Meer informatie over de vanaf-leeftijd vind je onder onze huisregels:  Kaartverkoop | Theater het Kruispunt

Meezingen
Na afloop van de voorstelling kunnen kinderen die dit willen (samen met hun ouders) gezellig het eerste liedje van het kerstconcert van zangvereniging Cantando meezingen. Dit kerstconcert vindt plaats op Het trappodium in de hal van Het Kruispunt. Het optreden van het koor begint om 12.00 uur. 

Bekijk onze thema's