Willemieke Kar

Niels Geusebroek

Sings Coldplay
wo 1 nov 20:15
wo 1 nov ’23
20:15

Een avond met de grootste hits van Coldplay. 

De immens populaire band Coldplay is voor veel Nederlanders van grote betekenis en zo ook voor Niels Geusebroek. Met name de eerste albums Parachutes, A Rush Of Blood To The Head, X&Y en Viva La Vida maken voor de singer-songwriter Coldplay tot een tijdloze band: "Het voelt voor mij als een kind in een snoepwinkel om te mogen putten uit al dat moois dat Coldplay heeft gemaakt. Het is een genot om die songs nu ook in het theater te mogen spelen." 

In 2018 speelde Niels de grootste hits van Coldplay met zijn band in de uitverkochte popzalen en nu zetten zij ook gegarandeerd de theaters op z’n kop!

 

Willemieke Kar

Niels Geusebroek was in het begin van zijn carrière de frontman van de band Silkstone en was daarmee al te zien op festivals als Lowlands & Pinkpop.

Bij het grote publiek brak Niels in 2011 door na zijn deelname aan The Voice. Snel daarna volgde zijn eerste hit Year of Summer, waarvoor hij samen met Wildstylez een gouden plaat ontving en in 2013 volgde ook zijn eerste solo-hit Take Your Time Girl dat met platina werd bekroond. Sindsdien is Niels niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekscene.

 

Bekijk onze thema's