Buurman & Buurman gaan verhuizen (4+)

zo 29 okt 13:30 en 16:00
zo 29 okt ’23
13:30 en 16:00

A Je To! 

 

Als Buurman & Buurman besluiten te verhuizen moet er natuurlijk van alles gebeuren. Meubels sjouwen, een nieuwe keuken installeren, de vloer schuren en er mag ook wel een nieuw behangetje aan de muur. Nog even de schilderijtjes netjes ophangen, en klaar! Als dat maar goed gaat… Hun lijfspreuk: ‘A JE TO!’ (betekent: ‘voor mekaar’) roept straks de hele zaal luidkeels mee.

Buurman & Buurman wisten in een mum van tijd de harten van vele kinderen en hun ouders te stelen. Gelukkig komen de twee onhandige klussers terug naar het theater! 

Voor de 6e keer op rij brengen cabaretier en regisseur Jelle Kuiper en taalkunstenaar Ivo de Wijs de Tsjechische klussers tot leven, ditmaal in de voorstelling Buurman & Buurman gaan verhuizen.

Geen paskortingen. 

Deze voorstelling is gemaakt voor kinderen van 4+ en ouder.  Meer informatie over de vanaf-leeftijd vind je onder onze huisregels:  Kaartverkoop | Theater het Kruispunt 

Win-woensdag, Buurman & Buurman kluskoffer!

Doe jij mee met onze toffe nieuwe winactie? Je maakt kans op 2 vrijkaartjes voor de voorstelling 𝘽𝙪𝙪𝙧𝙢𝙖𝙣 & 𝘽𝙪𝙪𝙧𝙢𝙖𝙣 𝙜𝙖𝙖𝙣 𝙫𝙚𝙧𝙝𝙪𝙞𝙯𝙚𝙣 én een toffe kluskoffer. A je to!

Wat moet je doen:

- Haal een kleurplaat op bij de publieksservicebalie in de hal van Het Kruispunt. of download hem onderaan deze pagina;
- Laat je beste tekenkunsten zien.
- Lever de kleurplaat uiterlijk 21 oktober in bij de publiekservicebalie van Het Kruispunt.

Met deze Buurman & Buurman Kluskoffer kan je timmeren, zagen, schroeven en sleutelen! Je vindt schroevendraaiers, schroeven, een zaag, een nijptang, dopsleutel, meetlat, hamer en verschillende onderdelen die aan elkaar bevestigd kunnen worden. Alle onderdelen zijn volledig van hout gemaakt. 

Deze actie loopt tot 21 oktober! De winnaar krijgt per mail bericht.

Bekijk onze thema's