I M Perfect

Welkom in Archipel
ma 12 dec - ma 19 dec
ma 12 dec ’22
-
ma 19 dec ’22

Een voorstelling over wat er écht toe doet: over diversiteit, over kwetsbaarheid, over verbinding. 

Drie theatermakers zijn de uitdaging aangegaan om over imperfecties het gesprek te openen. Via theater. Een voorstelling over wat er écht toe doet: over diversiteit, over kwetsbaarheid, over verbinding.

I M PERFECT (uitgesproken als I AM PERFECT) is een theatervoorstelling met elf imperfecte spelers in hun zoektocht naar wat perfect zijn betekent.

Waarom is er die drang naar het zo perfect mogelijk presenteren van alles wat je doet? Dat massaal willen voldoen aan de perfecte standaard leidt tot een collectieve onzekerheid. Tot disclaimergedrag en een psychische uitputtingsslag. Dus, waarom doen we het? Waarom houden we dit “imperfecte’ systeem in stand?

Wat gebeurt er als we het loslaten en opnieuw beginnen aan een nieuwe wereld? Een wereld waarin je perfect kan zijn, op je eigen manier en eigen voorwaarden. Die wereld creëren we nu. Welkom in Archipel. Een voorstelling over wat er écht toe doet: over diversiteit, over kwetsbaarheid, over verbinding. 

Credits

Spel: Casper, Charlotte, Daphne, Hannan, Jane, Mona, Pascal, Sander, Sanne, Suus, Teddy
Regie: Robert van de Merwe
Spel:  Marco van ’t Wout
Muziek: Rik van der Loos
Techniek: Jim Verhaeren 
Productie: Marleen Reijnen
Producent: Oliver Lammerts

Deze productie is mede mogelijk gemaakt door gemeente Barendrecht en wordt geproduceerd door Stichting Building Arts. 

Inleiding 

Voorafgaand aan de voorstelling vindt een inleiding plaats. Deze wordt verzorgd door Robert van de Merwe, één van de drie theatermakers van I M PERFECT. Hij vertelt meer over de inhoud en achtergrond van de voorstelling. Waar gaat I M PERFECT over? Hoe is deze voorstelling tot stand gekomen en wat is de noodzaak om dit te produceren?  Van 19:15 uur tot 19:45 uur.