Photo by Arjo Frank

De Grote Sinterklaasfilm: Gespuis in de Speelgoedkluis

Robert ten Brink, Richard Groenendijk, Martien Meiland e.a.
zo 20 nov 13:00
  • Niet schadelijk / alle leeftijden
zo 20 nov ’22
13:00

Boordevol met grappige momenten en nieuwe, vrolijke liedjes. Leuk voor jong en oud.

In de nieuwste muzikale familiefilm De Grote Sinterklaasfilm: Gespuis in de Speelgoedkluis krijgt Hugo Hogepief de belangrijke taak om op de sleutelring van Sinterklaas te passen. Deze ring geeft toegang tot de kluis waarin alle cadeautjes voor pakjesavond liggen. Maar wanneer hij ongelukkig ten val komt, weet Hugo niet meer wie of waar hij is.

Twee gemeneriken Mats (Jan Versteegh) en Peer (Richard Groenendijk) krijgen hier lucht van en ontvoeren Hugo. Een grote ramp dreigt, want zonder sleutelring kan de kluis niet geopend worden. De Pieten hebben maar één missie en zetten alles op alles om Hugo Hogepief terug te vinden en pakjesavond te redden! Ook in dit nieuwe avontuur spelen Robert ten Brink (adviseur van Sinterklaas) en Martien Meiland (kasteelheer) een rol.

Nieuw zijn de rollen van Jan Versteegh en Richard Groenendijk als de gemene broers Prof en Peer. Ook de razend populaire Party Piet Pablo doet weer mee, evenals Marco Marsepein, Bennie Taaitaai, Kim Cadeau en Willem Wortel.

De vorige Grote Sinterklaasfilm was een groot succes en was met meer dan 200.000 bezoekers de meeste geliefde Sinterklaasfilm van 2021. Net als vorig jaar zit De Grote Sinterklaasfilm ook dit jaar boordevol met grappige momenten en nieuwe, vrolijke liedjes. Leuk voor jong en oud.

Zonder pauze.

Regie
Lucio Messercola
Cast
Robert ten Brink, Richard Groenendijk, Jan Versteegh, Martien Meiland
Speelduur
71 min
Jaar
2022
Land
Nederland
Taal
Nederlands
  • Niet schadelijk / alle leeftijden