Cinekid Filmfestival

Mini-Zlatan & oom Bestie (6+)

Cinekid Filmfestival
di 25 okt 11:30
di 25 okt ’22
11:30

Verwonder, vermaak en verbind met het Cinekid Filmfestival! Voor slechts een klein prijsje.

Ella kijkt ernaar uit om een ​​week alleen met haar favoriete oom Tommy door te brengen. Dus wanneer Tommy's nieuwe vriend Steve opduikt, is Ella vastbesloten om van hem af te komen.

Wie is jouw aller aller allerbeste vriend? Voor Ella is dat Tommy, haar favoriete oom en belangrijkste persoon in haar leven. Ze doen de leukste dingen samen, behalve voetballen, dat doet ze liever in haar eentje. Als haar ouders op vakantie gaan maakt Ella zich klaar om een week te gaan logeren bij Tommy. Maar het uitje loopt anders dan gepland als Steve plots op de stoep staat, de nieuwe vriend van Tommy. Ze moet haar lievelingsoom nu opeens delen en voelt zich buitengesloten. Haar droomweek verandert in een nachtmerrie! Ella heeft maar één doel: Steve buitenspel zetten. Duik met Mini-Zlatan & oom Bestie in een super muzikaal en grappig verhaal over buitenbeentjes en vriendschap.

Nederlands gesproken (gedubbed).
Zonder pauze.

Taal
Nederlands
Onderdeel van:
Films

WORKSHOP DRAAIVERHAAL MINI-ZLATAN & OOM BESTIE (6+)
Bezoek na afloop van de film de workshop in de bibliotheek.

Draai, draai, draai... dit verhaal kun je eeuwig rond blijven draaien! Met Draaiverhaal maak je een hele korte animatie, waarvan het einde naadloos aansluit op het begin. Hierdoor maak je een soort computerfilmpje, maar dan van papier!

Toegang gratis, maar aanmelden is verplicht. Er is plek voor max 10 deelnemers. Ouders/begeleiders hoeven geen kaartjes te reserveren voor de workshop.