The Tjong Khing

Vos en Haas vieren feest (3-7 jaar)

zo 28 aug 13:30 - 15:30
zo 28 aug ’22
Vanaf 13:30

Een vrolijke vertelling met swingende liedjes voor peuters en kleuters.

'Ik geef een feest’ zegt Vos.
Haas: ‘Een feest?? Voor wie dan wel?’
Vos: ‘Ha,ha,ha, voor jou!!! Omdat jij eerst griep had. En nu niet meer. Dat is wel een feestje waard.’

Vos geeft een feest, speciaal voor Haas. Om haar op te vrolijken. Maar met hoeveel mensen moet je eigenlijk feest vieren? En wat als je ongenode gasten krijgt? Hoe dan ook: dit feestje zal niet snel worden vergeten.

Arjen Dijkstra van Houtjetouwtje komt samen met Haas en Vos het verhaal vertellen. Vos en Haas vieren feest is een vrolijke vertelling met swingende liedjes voor peuters en kleuters.

Gebaseerd op het gelijknamige kinderboek van Sylvia Van den Heede en Thé Tjong-Khing. 

Deze voorstelling is onderdeel van het Zomerprogramma van Barendrecht. Benieuwd naar alle activiteiten georagniseerd door Het Kruispunt, neem een kijkje op www.hetkruispunt.nl 

Onderdeel van:
Zomerprogramma

Neem na afloop van de voorstelling ook een kijkje bij Tutti Timbri.

Ga je mee op muzikale reis? Met de professionele en originele houten muziekinstrumenten van Bert van Bommel van Tutti Timbri ontdek je hoe leuk en makkelijk het is om zelf muziek te maken. Je kunt trommelen, rijden met het ruiswiel, rinkelen en ratelen, met alles mag je spelen! De instrumenten maken geluiden die je nog nooit hebt gehoord!

Uitgespeeld, neem dan het Kabouterpad terug naar je fiets en geniet na van een heerlijke dag. Wie weet zie je onderweg nog een paar kabouters. 

Bereikbaarheid

De voorstellingen vinden plaats op het terrein van Hoveniersbedrijf Paul Castelijn, Noldijk 126, Barendrecht. 

Helaas is het niet mogelijk om de auto te parkeren bij deze locatie.  Daarom vragen we je op de fiets te komen of je te laten afzetten. Het is voor bezoekers van de openluchtvoorstelling niet toegestaan op de dijk te parkeren.  De meest dichtstbijzijnde parkeerplaats is Centraal Station Barendrecht, vanaf daar is het een stevig eind lopen.