Sander Verhoeven Media Producties

Pim & Pom en de beestenbende (2-7 jaar)

za 27 aug 10:30 - 14:00
za 27 aug ’22
Vanaf 10:30

Pim & Pom beleven een muzikaal, interactief en leerzaam avontuur.

Wie kent ze niet?! Pim & Pom, getekend door Fiep Westendorp.

Pim en Pom zijn vrienden door dik en dun. Pim, de grijsgestreepte poes, is eigenwijs en ondernemend, terwijl de zwartharige Pom rustig is en eigenlijk alles beter weet. De twee vrienden zijn onafscheidelijk.

Pim & Pom beleven samen met hun buurkind een muzikaal, interactief en leerzaam avontuur. Wat is er gebeurd? Wat een bende van brokjes! Buurkind is nieuwsgierig en gaat samen met het publiek op onderzoek uit. Wat er gebeurd is lijkt wel heel erg op een eerder avontuur van Pim & Pom.

‘Zullen we een grapje uithalen?’ Dat doen de twee het allerliefst! ‘De koe zegt BOE! De Kip zegt TOK! De honden gaan los in hun hondenhok. Het vogeltje PIEPT en het varken KNORT! Zo ken je elk dier in zijn soort!’

Na afloop van de voorstelling is er een meet & greet met Pim & Pom.

Spel: Mario Perton (Pom/Buurjongen) en Saffira Ben Hammouda (Pim/Buurmeisje)

Deze voorstelling is onderdeel van het Zomerprogramma van Barendrecht. Benieuwd naar alle activiteiten georagniseerd door Het Kruispunt, neem een kijkje op www.hetkruispunt.nl 

Onderdeel van:
Zomerprogramma

Neem na afloop van de voorstelling ook een kijkje bij Tutti Timbri.

Ga je mee op muzikale reis? Met de professionele en originele houten muziekinstrumenten van Bert van Bommel van Tutti Timbri ontdek je hoe leuk en makkelijk het is om zelf muziek te maken. Je kunt trommelen, rijden met het ruiswiel, rinkelen en ratelen, met alles mag je spelen! De instrumenten maken geluiden die je nog nooit hebt gehoord!

Uitgespeeld, neem dan het Kabouterpad terug naar je fiets en geniet na van een heerlijke dag. Wie weet zie je onderweg nog een paar kabouters. 

Bereikbaarheid

De voorstellingen vinden plaats op het terrein van Hoveniersbedrijf Paul Castelijn, Noldijk 126, Barendrecht. 

Helaas is het niet mogelijk om de auto te parkeren bij deze locatie.  Daarom vragen we je op de fiets te komen of je te laten afzetten. Het is voor bezoekers van de openluchtvoorstelling niet toegestaan op de dijk te parkeren.  De meest dichtstbijzijnde parkeerplaats is Centraal Station Barendrecht, vanaf daar is het een stevig eind lopen.