Ronald Speijer

When Christmas is near

Joke Bruijs
do 22 dec 20:15
do 22 dec ’22
20:15

Kom in kerstsfeer. 

Deze voorstelling stond oorspronkelijk geprogrammeerd in seizoen '21-'22 en kon toen door de corona-crisis niet doorgaan en is verplaatst. In deze voorstelling zit verplaatst publiek, vandaar dat de plattegrond al wat gevuld is. 


Een aantal dingen keert steevast ieder jaar weer terug in ons bestaan. Verjaardagen, oud en nieuw, herfst, winter etc. De tijd rondom de kerstdagen natuurlijk ook.

Een aantal jaar geleden heeft Joke Bruijs een prachtige kerst-cd opgenomen met de titel ‘When Christmas is near’ want iedere zichzelf respecterende artiest doet dat minimaal één keer in zijn of haar artiesten bestaan.

When Christmas is near, deze titel geeft eigenlijk het gevoel weer van even stilstaan bij het voorbije jaar. Wat is er allemaal gebeurd? Leuke dingen, minder leuke dingen, we staan er even bij stil. Kerstmuziek keert in deze periode altijd ook weer voor een week of 3 terug in ons leven.


Onderdeel van:
Muziekvoorstellingen
Ronald Speijer

Joke zingt een verzameling stukken van haar CD When Christmas is near. o.a. oude kersthits als Jingle Bells, Have yourself a merry little Christmas en Santa Claus is coming to town, maar ook verrassende liedjes die niet zo bekend zijn als: Christmas is for Children, Christmas day en het eigen kerstlied van Joke en Frits: When Christmas is near.