Toneelvereniging Barendrecht

DE SUPER SUPER
za 15 apr 20:15
za 15 apr ’23
20:15

Een nieuwe voorstelling van Toneelvereniging Barendrecht.

Toneelvereniging Barendrecht is al jaren een begrip in Barendrecht en omgeving. Elk seizoen brengen ze twee producties op de planken. De toneelvereniging staat bekend om haar avondvullende blijspelen, komedies en kluchten.

De supermarkt van Sjors is het slechtst lopende filiaal van de keten "Super Super". Sjors is dan ook geen geboren ondernemer en heeft het ook niet getroffen met zijn kleurrijk personeel. Maar het allergrootste probleem is dat er een jaar geleden een vestiging van Mega Markt is geopend aan de overkant van de straat.

De "Super Super" keten geeft Sjors nog 1 kans om de omzetcijfers op te krikken om zo de merknaam "Super Super" te behouden. Om Sjors hierbij te helpen stuurt de keten hulp, in de vorm van de onervaren Nicolette. Nicolette gaat overijverig aan de slag, maar of alle inspanningen wel zo goed uitpakken?

Komische situaties wisselen zich in snel tempo af in deze klucht in een supermarkt, compleet met hangouderen, accordeonist voor de deur, een op hol geslagen flessenautomaat en nog vele andere gekkigheden. 

Een klucht in 4 bedrijven geschreven door Henk Roede.  

Onderdeel van:
Toneelvoorstellingen