Harmen van Straaten

Hé, wie zit er op de WC? (2+)

Peuter-kleuterochtend
za 25 mrt 11:00
za 25 mrt ’23
11:00

Een fysieke theatervoorstelling vol verrassingen en humor. Naar het gelijknamige prentenboek.

Wie kent ze niet? De hilarische prentenboeken Hé, wie zit er op de wc? en Retteketet! We gaan nog niet naar bed! van Harmen van Straaten. Twee boeken vol humor waarin een jongetje ons meeneemt in zijn wereld van knuffels, die heel nodig naar de wc moeten en allerlei gekkigheden verzinnen om maar niet naar bed te hoeven.

Schaap en Neushoorn spelen tikkertje, Nijlpaard glijdt van de trapleuning af en landt precies op tijd in bad voor het ‘Spetterde- Spat-gevecht’ van Haas terwijl Leeuw en Krokodil alvast beginnen met verstoppertje. En dat terwijl het jongetje juist wil slapen! En wie zit er toch de hele tijd op de wc?

 

Geen paskortingen. 

Harmen van Straaten

Acteur en poppenspeler Alexander Brouwer brengt de prachtige prenten uit beide boeken tot leven in een fysieke theatervoorstelling vol verrassingen en humor.

Met na afloop een gratis workshop.
Hoe breng je een pop tot leven? Hoe laat je ze ademen, kijken, lopen en dromen? Met allemaal trucjes en technieken kun je leren je pop levensecht te laten zijn. Je kunt zelfs met een pop een heel gesprek voeren! Je hebt er maar weinig voor nodig: een sok of een theedoek en heel wat verbeeldingskracht. Kom je mee poppenspelen? Let op, vol = vol, er is plek voor max 15 kinderen.