Sanne Bas

Let me in – Let me out

Percossa
vr 11 nov 20:15
vr 11 nov ’22
20:15

Een wervelwind aan muzikale stijlen, van slagwerkmuziek tot hilarisch objecttheater.

Deze voorstelling stond oorspronkelijk geprogrammeerd in seizoen '21-'22 en kon toen door de corona-crisis niet doorgaan en is verplaatst. In deze voorstelling zit verplaatst publiek, vandaar dat de plattegrond al wat gevuld is. 


Een wervelwind aan muzikale stijlen, van slagwerkmuziek tot hilarisch objecttheater is wat je voor je kiezen krijgt tijdens de nieuwste voorstelling van PERCOSSA. Deze vier mannen nemen je mee in de achtbaan van het leven verpakt in muzikale scenes, verstillende momenten en grappige acts. 

‘Let me In - Let me out’ vertelt het verhaal van vier mannen die al jaren als broeders over de wereld toeren en zo langzamerhand het onderscheid tussen het echte leven en de showbizz niet meer zien. De rauwheid van vier drummers, de kwetsbaarheid van vier romantici en de eenheid van vier broeders die samen zijn gaan vallen met hun eigen toneelgrappen. 

 

Onderdeel van:
Muziekvoorstellingen
Sanne Bas

Vastzittend in dit bestaan proberen ze manieren te bedenken om uit de routine te breken. De één door de deur in te beuken en de ander door te zoeken naar een magische uitgang via een van de keukenkastjes. 

Maar wat ze ook proberen, ze worden steeds weer meegezogen door de onbedwingbare drang om muziek te maken met alles wat er voorhanden is. Tot de voordeur ineens op een kier staat en niets de mannen meer in de weg lijkt te staan om hun vrijheid te grijpen. Maar zijn ze klaar voor het onbekende?